Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elfogadnád ha Magyarországon...

Elfogadnád ha Magyarországon újra királyság lenne?

Figyelt kérdés
Persze alkotmányos.Ha igen miért? Ha nem, akkor miért?
2009. okt. 29. 11:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Sok hozzászólónak fogalma sincs az alkotmányos királyságról. Ha királyság lenne, attól még alkotmányos demokrácia maradna választott politikusokkal. Mit Nagy-Britanniába, Belgiumban, Spanyolország vagy Luxemburgban/tudom az hercegség/ .

Én támogatnám a királyság ötletét. De ki lehetne király?

2009. okt. 30. 18:54
 22/26 anonim ***** válasza:
jaja nincs királyi véééér mert az utolsó magyar királyunknak nem volt kölke uccsó monarchiás csóka meg osztrák volt
2009. okt. 30. 19:14
 23/26 anonim ***** válasza:

Én vállalnám avérfrissítést,ha királylennék

Orbán-pohárnok-öntené a tokajit.

Torgyán meggy felelős.

kolompár-patkolná a lovaimat.

Gyurcsány-tájékoztatási miniszter.

.

.

.

stb csak jóval kisebb pénzért.20%adó 10% nekem 10% az egyház helyett nekem.

Tehát akarjátok?Vállalom.

2009. okt. 30. 19:36
 24/26 bumbi02 ***** válasza:

alkotmányos monarchiával szinte ugyanott tartanánk mint most.. én inkább egy kicsit diktatorikusabb rendszert tudnék elképzelni ami sztem jobb lenne mint a mostani..

1 ember zsebét kéne csak tömni és az előbb megtellik mint a sok száz képviselőé

másrészt meg nem lehetne leszavazni a törvényeit ugye sokkal inkább tudná irányitani az országot.. csak hát ki lenne erre alkalmas magyarországon? :)

2009. nov. 16. 13:26
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

"legyen fasizmus! sieg heil!

卐"

Bármennyire demokrácia-párti vagyok, bármennyire igyekszem toleránsnak lenni a tőlem eltérő véleményű emberekkel, de azért úgy gondolom, hogy a fenti hozzászóláshoz hasonló gondolkodású senkiháziakat úgy kéne lelőni, mint egy kutyát!

2009. nov. 16. 15:27
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Te nem toleráns vagy, még csak nem is demokrata, hanem egy liberális humanista, aki az emberi élet szentségébe vetett hit nevében agyonlőné azt, aki másként gondolkozik, ahogy ő!

Amúgy nem esik le, hogy poénkodik aki azt írta? Akárki is volt az? Minek reagálsz rá? Magadat minősíted, ha egy ilyen 2 szavas válaszra így reagálsz.

2009. nov. 16. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!