Elfogadnád ha Magyarországon újra királyság lenne?
Neharagudj, de = hazaárulással
ma is az van, csak a neve más, a lényege ugyanaz
Vissza kell állítani a SZENT KORONA ALKOTMÁNYOSSÁGÁT, MERT ABBAN RÖGZÍTVE VAN MINDEN!!!!
A Monarchia jó ötlet! Angliában is működik, itt is működött, amíg nem jött egy háború... Háború itt meg nem lenne, ha csak nem fogják be a pofájukat a szlovákok!
Am ha monarchia lenne, akkor a Habsburg család kerülne a trónra, egy osztrák trónörökös, és max engem ez zavarna... Ők az egyetlen trónörökösök, ha itt Királyság lesz, akkor csak ők kapnák meg a hatalmat!
Mondjuk nekem már mindegy, csak ezek a mocskos büdös szocik tűnjenek el a parlamentből, egyenesen a börtönbe!!!
Hát ......
sztem nem lenne itt baj sem a demokráciával, sem a diktatórikus rendszerrel( akármelyik is lenne) csak becsületes embereknek kéne az ország élére állnia.
Egyébként is normálisak vagyunk mi magyarok????!!!!: bárki bármennyit sikkaszt, vagy hazudik, vagy akármi( szoktak ilyenek lenni elég sűrűn), a legtöbben szinte semmilyen büntetést se kapnak vagy olyan elenyésző büntetést, hogy az nem rettenti el a többi jómadarat.
Elsősorban rajtunk múlik, hogy kit választunk meg vezetőnek. De mi még mindig hiszünk, elhiszünk minden hazugságot és mentséget. És vannak akik komolyan még mindig a válságra fogják a helyzetet.
Én nem királyságot hoznék vissza csupán
2 törvényt alkotnék!!
1 Aki köztisztviselő ileltve politikus, annak nem lehet vállalkozása és a családjának, közeli hozzátartozójának sem, illetve alapítványai sem!
2 Aki közpénzekkel visszaélés, sikkasztás vagy lopás gyanujába keveredik annak életfogytiglani börtön és vagyonelkobzás, amennyiben pedig bizonyítást is nyer a dolog akkor pedig halálbüntetés!!
Ez a két törvény és lenne itt rend fél év alatt higyjétek el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!