Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elfogadnád ha Magyarországon...

Elfogadnád ha Magyarországon újra királyság lenne?

Figyelt kérdés
Persze alkotmányos.Ha igen miért? Ha nem, akkor miért?
2009. okt. 29. 11:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

Neharagudj, de = hazaárulással

ma is az van, csak a neve más, a lényege ugyanaz

Vissza kell állítani a SZENT KORONA ALKOTMÁNYOSSÁGÁT, MERT ABBAN RÖGZÍTVE VAN MINDEN!!!!

2009. okt. 29. 12:54
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Az alkotmányos királyság drága mulatság, én nem szívesen adóznék még arra is, hogy legyen egy díszcsalád az ország élén, mert hogy egyébről nem szól.
2009. okt. 29. 13:02
 13/26 anonim válasza:
27%
Én a diktatúrára szavazok a magam részéről. Akkor legalább csak "egy gond" lenne.
2009. okt. 29. 13:58
 14/26 anonim ***** válasza:
81%

A Monarchia jó ötlet! Angliában is működik, itt is működött, amíg nem jött egy háború... Háború itt meg nem lenne, ha csak nem fogják be a pofájukat a szlovákok!

Am ha monarchia lenne, akkor a Habsburg család kerülne a trónra, egy osztrák trónörökös, és max engem ez zavarna... Ők az egyetlen trónörökösök, ha itt Királyság lesz, akkor csak ők kapnák meg a hatalmat!

Mondjuk nekem már mindegy, csak ezek a mocskos büdös szocik tűnjenek el a parlamentből, egyenesen a börtönbe!!!

2009. okt. 29. 16:42
 15/26 anonim ***** válasza:
37%
Igen ha én lennék a király.
2009. okt. 29. 17:34
 16/26 anonim válasza:
54%

Hát ......

sztem nem lenne itt baj sem a demokráciával, sem a diktatórikus rendszerrel( akármelyik is lenne) csak becsületes embereknek kéne az ország élére állnia.

Egyébként is normálisak vagyunk mi magyarok????!!!!: bárki bármennyit sikkaszt, vagy hazudik, vagy akármi( szoktak ilyenek lenni elég sűrűn), a legtöbben szinte semmilyen büntetést se kapnak vagy olyan elenyésző büntetést, hogy az nem rettenti el a többi jómadarat.

Elsősorban rajtunk múlik, hogy kit választunk meg vezetőnek. De mi még mindig hiszünk, elhiszünk minden hazugságot és mentséget. És vannak akik komolyan még mindig a válságra fogják a helyzetet.

2009. okt. 29. 17:49
 17/26 anonim válasza:
66%
Tökéletesen egyet értek az előttem szólóval.
2009. okt. 29. 18:55
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem királyságot hoznék vissza csupán

2 törvényt alkotnék!!

1 Aki köztisztviselő ileltve politikus, annak nem lehet vállalkozása és a családjának, közeli hozzátartozójának sem, illetve alapítványai sem!

2 Aki közpénzekkel visszaélés, sikkasztás vagy lopás gyanujába keveredik annak életfogytiglani börtön és vagyonelkobzás, amennyiben pedig bizonyítást is nyer a dolog akkor pedig halálbüntetés!!

Ez a két törvény és lenne itt rend fél év alatt higyjétek el!!!

2009. okt. 29. 19:52
 19/26 A kérdező kommentje:
Tele lennének a börtönök...:P
2009. okt. 29. 20:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Persze, királynak pedig jöhetnek a Szarházyak...
2009. okt. 30. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!