Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Polgár Tamás (Tomcat) mit...

Polgár Tamás (Tomcat) mit keresett a HVG újságírói között pár éve? Ő nem szélsőjobbos egy kicsit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 18:07
1 2
 11/15 rémuralom ***** válasza:
#10: akármi is a véleményed a HVG-ről, a linkkel mellélőttél: az a VÉLEMÉNY rovatból van (a link egyébként rossz, nekem legalábbis nem egy cikket nyit meg), ahol, mint fentebb említettem, a vélemények egy elég széles tárházának teret engednek. Igen, a mocskos cionistáknak is. Már ha csak ennyivel jobbak, akkor is jobbak, mint a kuruc.info és a többi, ahonnan tájékozódsz.
2013. szept. 29. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Valóban rémuralom volna ha magukfajta társaság kerülne kormányra.

[link]

Mit mutassak még? A személyes blogjaikat, már ameelyiknek van? Ki nem moderált bolsevik mentalitású kommenteket?

Jobboldaliak feketelistázását?

Létkérdés hogy ne hazudhassátok magatokat függetlennek.

Nem óhajtunk rémuralmat.

[link]

[link]

2013. szept. 29. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a stílus mint a kuruc infó csak más az irány. Régen a szadesz, most a libás.

Gusztustalan lejáratókampányt műveltek a köztársasági elnökkel. Gyurcsótány egy az egyben LOPOTT diplomamunkáját nem firtatták nagyon.

Csak azokat a tényeket tárják fel amikkel a jobboldalnak lehet ártani. Többet orbánoznak mint egy csepeli vörösnyugdíjas.

[link]

2013. szept. 29. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyüzsi, Tóra Weisz, és a többi hitközségi minden csak nem objektív, a hazai újságírás legalja. Ilyen alacsony szint még a kurucon sincs.
2013. szept. 29. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem tudok róla, hogy valaha is HVG-s lettem volna. A Blikknél kezdtem a szakmát, aztán írtam az Esti Hírlapnak, de a fősodratú médiának azóta nem igazán. 2000 körül volt egy vagy két cikkem az Indexen, de ott nem dolgoztam sose, meg 2010-től 11-ig a Bombahírnél, egy azóta megszűnt hírportálnál voltam rovatvezető. Néha vannak cikkeim az Aranysasban és a Regimentben, ezek katonai lapok. Máshová nem írok, és nem is írtam.
2015. nov. 1. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!