Deutsch Tamás szerintetek is egy roppant bunkó és arrogáns politikus?
Hihetetlenül bunkók a megnyilvánulásai.
Azt a brit kismama is kapott akit majdnem elütött egy villamos a napokban.
" A tündi-bündi oktondi pocok"
A kismamáknál nincs rosszabb szereplői a közlekedésnek.Képzelt világukban áttörhetetlen pajzs veszi körül őket.Ugye a nő azzal védekezett, hogy brit, ezért jobbra nézett.De miért nézett jobbra, ha a piros lámpa előrefelé van?
Egyébként igen, Deutsch egy suttyó paraszt.
Igen a kismama elég figyelmetlen volt.
Csak mondtam egy példát Deutsch köpései közül
Deutsch Tamás egy szärházi féreg.
Ettől függetlenül a kismama igenis hibázott. Legközelebb az intersziti előtt is átmegy?
Mindenki Tarlósra mondja, hogy az egy paraszt. Szerintem az legalább szórakoztató.
De Deutsch ha kinyitja a száját az olyan, mint mikor a filmekben valami nagyon égő dolog történik és inkább elkapcsol az ember, hogy ne is lássa.
Érdekes, hogy itt senki nem vette pártfogásába Deutsch Tamást, aki szerintem az egyik legfontosabb kivétel a f*szfej jobboldali politikusok között! Szerintem egyáltalán nem tenyérbemászó, mint kb. az összes többi! Nézzük csak meg az egész jobbikot, vagy a Fideszből Ádert, Kósát, Orbánt, Szíjjártó "vízfej" Pétert, (Ar)Rogánt, Pokornit, Kövér az meg túltesz még a Viktorotokon is!
Annak idején (1998-ban) én csodálkoztam a legjobban hogy a Fidesznek nem Deutsch volt a miniszterelnökjelöltje hanem a kis kertitörpe hatalommániás, köpönyegforgató s*ggfej...
Védtem most Deutschot annak ellenére, hogy én mindíg is baloldali voltam/leszek/vagyok!
1998-ban szerintem még nem igazán tudatosult senkiben hogy az a párt (a Fidesz) mekkorát változott mondjuk 120 fokos fordulattal nagyon rossz irányba!
Egyszer volt mostanában egy ilyen kérdés a Deutschhoz: "mit keresel te még mindíg a Fideszben?"
Ezt totál "helyettem" kérdezte a riporter...
Neki 1993-94-ben ki kellett volna lépnie a Fideszből az általam nagyra értékelt Ungár Klárával, és Fodor Gáborral együtt!
Amúgy anno Deutsch a Fidesz sokkal erősebb embere volt, mint Orbán, csak utóbbi volt a gátlástalanabb, hatalommániás, pofátlanabb! Deutsch pedig szerintem kizárólag a régi haverság miatt volt hű a régi harcostársához, Orbánhoz! Nézd meg milyen "súlya" van a mai Fideszben! Pedig sokkal jobb helyzetben lenne az ország, ha most nem első Orbán, meg a mostani második Orbán kormányról beszélhetnénk, hanem akkor már inkább az első, vagy második Deutsch féle kormányról, és ez tuti...
Ez a véleményem annak ellenére, hogy az általam szintén nagyra becsült Gyurcsányt egyszerűen lepojácázta! Mondhatnám: "ebben más a véleményünk..."
De ettől még Deutsch szimpatikus, Nézd meg 1990 körül a parlamentben, lazán hosszú hajjal, sportosan, farmerben, fülbevalóval! (mondjuk most is hosszú a haja)
A zsidózást itt valamelyik kommentelőtől pedig már szinte "vártam". Biztos nincs a barátai között egyikben sem egy csepp zsidó vér sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!