Mit csináljunk ha a cigányok tönkre teszik az életünket?
Nem kell a Jobbikot leugatni mert VALAKI egy ráruházott előítéletes országban, "cigányozik"!
Lehet,hogy épp egy bűnöző-ROMA csávó akarja így lejáratni azokat akiknek valóban ilyen problémájuk van!
"Nem kell a Jobbikot leugatni mert VALAKI e. ráruházott előítéletes országban, "cigányozik"! Lehet,hogy épp egy bűnöző-ROMA csávó akarja így lejáratni azokat akiknek valóban ilyen problémájuk van!"
hogy jön ide a jobbik? minegy. igen, azok a "roma csávók" is lejáratnak, de az olyanok mint a kérdező, pedig általánosítanak. mimdenre azt mondják "cigányok" na de kérem, csak cigányok vannak ebbe a orszg-ban?
Igen! Mexikó vagy másutt a favellák, és még számtalan környék, sokkal kritikusabb állapotban vannak kis hazánknál, de ez nem lehet viszonyítási alap! Itt saját értékrendünk alapján kell meghatároznunk mi számít elfogadhatatlannak!
Ezt az értékrendet pedig mindenkinek be kell tartani, különben sosem lesz vége ennek...
Mit csinálj?
Szeretni kell a cigányokat, és akkor ők sem teszik tönkre az életed!
(Szerinted ez a válasz hasznos volt?)
"Mit csinálj? Szeretni kell a cigányokat, és akkor ők sem teszik tönkre az életed! (Szerinted ez a válasz hasznos volt?)"
van benne igazség amit mondassz, de ez illő lenne firdítva is. egyébként cigány vagyok én is. szerintem a romáknak kéne először "szeretniük" azért mégse a mi országunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!