Szerintetek mennyi idő kell, hogy a cigányok többségben legyenek Magyarországon?
Figyelt kérdés
A magyarok folyamatosan vándorolnak ki az országból (lásd egyetemisták), mert külföldön több lehetőségük van. De ezalatt a cigányok szaporodnak ezerrel néhány helyen már most többségben vannak. Szerintetek mikor fog Magyarország cigány többségű lenni ?2013. aug. 17. 11:23
12/13 anonim válasza:
Nagy naívságra mutat ha valaki a cigányok önellátására gondol,avagy hogy kihalnak! Ha mondjuk kb.100 év múlva kihull a magyar kezéből a szerszám,elfogy az utolsó csicska aki nekik KÉNYTELEN DOLGOZNI,addig szép lassan elözönlik Európát.Viszont ott már akkor a többség a "multikulti" népesség lesz,akik szintén nem munkamoráljukról híresek! Vagyis Európa "eléri" India életszínvonalát.Szerintem nálunk 30-40 év múlva többen lesznek mint a fehér magyarok.
13/13 anonim válasza:
Jézusom hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni. Nem lesznek többségben soha, mert éhen halnak akkor. De ha ezekből ügyvédek, jogászok, orvosok, mérnökök, stb. születnének akkor simán elképzelhető hogy egyszer ők fogják itt megtölteni a helyeket, de ők nem éppen ilyenek. Helyettük jönnek arabok, négerek. Én soha sem értettem, annyi cigányunk van, ezekből orvosok is lehetnének vagy értelmiségiek, mégis megmaradtak dögevőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!