Véleményed szerint a liberális vagy a nemzeti érzelmű fiatalok (16-22) vannak többségben Magyarországon jelenleg?
Egyértelműen liberálisból van a legtöbb.
Én spec. nemzeti érzelmű vagyok, tudom, hogy nagyon kevesen vagyunk (a Kárpátia pólós "pózolj fegyverrel" gyerekeket nem nevezném nemzetinek).
Attól függ mit értesz liberális és nemzeti alatt. Mondjuk ha elmegyek szombaton bulizni és végignézek a tömegen, szerintem a "politikai nézeted?" kérdésre a legtöbben valami hülyeséget mondanának.
Szerintem azokból akik tudják mit is jelent a kettő, talán nemzetiből van több. Persze ha viselkedés alapján sorolnánk be ezt a korosztályt, akkor liberálisoknak állna a zászló.
Tessék húzni egy vonalat a liberális mellé.
Vidéki vagyok, aki itt nemzeti annál kifúj ott, hogy nemzeti címeres cuccok, árpádsávos lélek "büdöscigányok zsidóktehetnek erről is!", tisztelet a kivételnek, mert ismerek olyat is. Aki liberális annál ott kezdődik, hogy környezetvédelem, tudatosság, szóval nem megy annyira divatból, mint a nagymagyarkodás vagy mi a szösz, és igen többen vannak a nemzetiek. Általában a korosztályom otthonról hozza a politikát (kivéve engem, mert ugye én érzelmileg semleges, pol.korrekt csemete vagyok :D, meg különben is szüleim valami el nem jött baloldalban hisznek jelenleg, nagyanyám meg kő Fideszes).
16/f
Liberálisból van több, de sztem a többséget nem érdekli különösképp a politika, max a választásokkor.
Persze van pár magyarabb magyar, akik kitűnnek a tömegből mert állandóan a nézeteiket hangoztatják, hogy a "mocskoskomcsizsidók"
18:41
"Sajnos "nemzeti érzelmű", és a legrosszabb fajtája."
Mikor költözöl el innen, úgy ahogy a nagy példaképed Károlyi Mihály ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!