Véleményed szerint a liberális vagy a nemzeti érzelmű fiatalok (16-22) vannak többségben Magyarországon jelenleg?
mindenképp a liberálisok vannak többségben ugyani s ha te nem vagy nemzeti érzelmű akkor liberális vagy csak nem tudsz róla mert nem érdekel a politika
ha mondjuk az osztályomat nézem akkor kb 20%nemzeti érzelmű 80 pedig liberális
(borsodi kisváros)
Liberálisból sokkal több van.
A nagy nemzetiek 80-90%-át szintén a liberalizmushoz sorolnám, mert attól senki nem lesz magyar, hogy üvölt, mint egy cigány, iszik, mint egy cigánny, kötekedik, mint egy cigány, nihilista, mint egy cigány és bunkó, mint egy cigány.
én azt mondom hogy lehet hogy liberálisból több van de ezek puhaliberálisok:szóval lehet hogy jellemük alapján libsik de ezt választásokkor nem fitogtatják.
a kevesebb nemzeti viszont kutyakötelességének érzi elmenni szavazni.
rejehw akkor sok a szar ember
és te szereted a nemzeted? mit tartasz a nemzetednek? én Magyarországot
A fiatalok között, akik liberálisok azért azok mert még tapasztalatlanok. Ahogy idősebbek lesznek és tapasztaltabbak, családot alapítanak, sokan közülük felelősségteljes jobboldalivá válnak.
A liberális azt jelenti-e neked kérdező, hogy nekik mindent szabad, drogozni, lerészegedni, utcán törni zúzni ?
Nem lehet, hogy azokból van a legtöbb akik nem tudják vagy nem akarják magukat meghatározni?
Utána talán azokból akik vegyes elképzeléssekkel bírnak, azaz magukra nézve mindenféle szabadság jogokat tartanak ildomosnak másoknak meg a kus.st!
Aztán vannak a pragmatikusok akiknek oly mindegy, ha nyilatkoznak akkor is elsősorban észérdekeik (nem elvek, vagy objektív észérvek) mentén nyilatkoznak élnek.
Aztán vannak az elkötelezettek. Ezek között véleményem szerint több az un. nemzeti. Kevesebb a liberális, még kevesebb a szociáldemokrata és legkevesebb a keresztény-konzervatív vagy klasszikus konzervatív (polgár).
Aztán van egy elhanyagolható létszámú kívülálló, aki nem a tudás hiánya miatt, hanem ép annak megléte okán negligálja a politikát (legalábbis annak populáris formáit). Ahogy a politikát érdektelenségből, tájékozatlanságból negligálók vannak legtöbben úgy a a politikát a politika természetének átlátása miatt ejtők vannak a legkevesebben.
Talán
23:05
"az, amiket felsoroltál szerintem inkább a 'nemzeti érzelmű' fiatalokra jellemző:)"
Tudom hogy a kérdés Magyarországra vonatkozott de pl. Németországban randalírozni, kocsikat gyújtogatni a szélsőbaloldali liberális fiatalok szoktak és gondolom, hogy a magyar liberális fiatalok se különböznek tőlük nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!