Orbánnak (nem kolompár) megjelenik tavasszal a kondenzcsík a gatyáján, ha tárgyalni kell az IMF el?
"Az én nevembe egy Ft-t se vegyen fel"
Nem is a te nevedbe' veszi fel. A hiteleket a központi költségvetés veszi fel, szerencsére a veled való külön konzultáció nélkül.
Akkor most vállaltad, hogy az én részemet majd te fizeted be a költségvetésbe?
Akkor semmi gond. De a tréfát félretéve.
Próbáljátok már megérteni hogy a mi adósságunk és bőrünk amivel játszanak és a gyerekeinké.
Az a minimum hogy elmondják hogy mire, és nem biankót akarnak velünk kifizettetni!
"Akkor most vállaltad, hogy az én részemet majd te fizeted be a költségvetésbe?"
Valószínűleg igen, mert adófizető vagyok, míg te az írásaidból ítélve rokkantnyugdíjasnak tűnsz.
„Valószínűleg igen, mert adófizető vagyok, míg te az írásaidból ítélve rokkantnyugdíjasnak tűnsz”
Mi van? Remeg a kép mikor nézed az írásom? Vagy mi alapján jutottál ekkora hülyeségre?
Aktív kereső vagyok, de ne írok alá a Fidesznek egy biankó csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!