Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak (nem kolompár)...

Orbánnak (nem kolompár) megjelenik tavasszal a kondenzcsík a gatyáján, ha tárgyalni kell az IMF el?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 16:21
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kolompárnak már most tagbaszakadt csík húzódik, a korcától a pucáig!
2009. okt. 28. 16:38
 2/16 anonim válasza:
19%
Most Kolompár vagy nem Kolompár? Te kis idióta.
2009. okt. 28. 17:10
 3/16 A kérdező kommentje:

„Most Kolompár vagy nem Kolompár? Te kis idióta”

Mikor neked csináltatok, veled kistestvért, majd megtudod ki az idióta.

Értelmezz! Ezt is és azt is.

2009. okt. 28. 17:16
 4/16 anonim válasza:
17%

Most nekem csináltatsz vagy velem? A szüleim bizonyára már nem mennének bele az újabb gyerekbe hiszen idősebbek. Én pedig sajnálom de nem tudom kihordani a gyereket mert férfi vagyok, bár ha nő lennék és megszülném a gyereket akkor meg már ugye nem lenne kistestvér hiszen az én gyerekem lenne. Mindenképpen aggályos.

Megint sikerült majdnem értelmesen fogalmaznod. Én kis idiótám (L)

2009. okt. 28. 17:39
 5/16 A kérdező kommentje:

„Megint sikerült majdnem értelmesen fogalmaznod. Én kis idiótám”

A kérdés fejléce OV ról szól, a topik meg Kolompárról.

Amit írtam meg arról hogy te veled lógattatom a kukit anyuciba, még ha öreg is.

Bár ahogy a felfogóképességed elnézem, már akkor sem lehetett fiatal amikor születtél.

Hol végeztél, bölcsész, filozófia, vagy É, szakon

2009. okt. 28. 18:29
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Ez mit érdekel téged hogy mit fog majd csiálni,nem te fogod eldönteni szerencsére...
2009. okt. 28. 18:49
 7/16 A kérdező kommentje:

„Ez mit érdekel téged hogy mit fog majd csiálni,nem te fogod eldönteni szerencsére..”

Pedig lehet hogy jobban járnál.

Persze nem én fogom de az én sorsom és sok más magyaré is ezen múlik, és jó lenne ha a Fidesz nem azt játszaná mint egykor az MSZP. Jól enne ha elmondaná hogy mit akar, és nem csapna be egy választót sem!

2009. okt. 28. 19:06
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
Ők nem fognak téged becsapni,Viktor nem hülye,így is elég nagy felelősség hátul majd rá.
2009. okt. 28. 19:22
 9/16 A kérdező kommentje:

„Ők nem fognak téged becsapni,Viktor nem hülye,így is elég nagy felelősség hátul majd rá.”

Nézd barátom én szeretnék hinni, de sok a köd és a kettősség.

Ma már emlegetik néha hogy tárgyalni kell az IMF el, de teljesen felesleges hitelt felvenni a nem tesszük rendbe a duális gazdaságunk eltorzult két csúcsát. Mert csak a pénz szivattyút működteti vele tovább.

Az én nevembe egy Ft-t se vegyen fel, azért hogy morzsák maradjanak benn a magyar gazdaságba és még is nekünk magyaroknak keljen visszafizetni. Előbb tisztázzuk hogy képes e az érdekcsoportoknak ellenállni. Jahh ! Felelősség ebben az országban?

2009. okt. 28. 19:41
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Pedig muszály hinned benne. Csodát nem fognak tenni,de legalább normális kormányzás lesz.
2009. okt. 28. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!