Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány évig tart még ez a...

Hány évig tart még ez a nagyarányú EU pályázatosdi pénzosztás?

Figyelt kérdés

Külföldön élek és Magyarországon járva azt látom,hogy boldog-boldogtalannak osztogatják az EUs pénzeket. Attól félek, mire hazaköltözöm, 3-4 év múlva, már elapadnak ezek a források..

Sok lakossági támogatás is van, pl. energia megtakarítási, kertészeti gépbeszerzés (ez utóbbi mai nap jelent meg).

2013. aug. 16. 14:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

mi az hogy nem néztem utána? én linkelem a dolgot, nem látod? és mondtam hogy nincs rá bizonyítékom, ez amolyan pletyka csak, amit simán kinézek a derék és dicső vezetőinkből hogy ilyen alkuba belemennek a tudtunk nélkül.

a másik, voltak itt multik 2003 előtt is, de volt akkoriban még határunk is, ugye emlékszel, olyan hogy vámok? az ismerős neked? vám és pénzügyőrség? VPOP? ezt egy ország akarata szerint változtathatja, ha hazai termékek, alapanyagok megvédésére van szükség. pl búza, tej. alma. paradicsom.

2013. aug. 20. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!