Ez szerintetek teljesen komoly? :O
http://www.youtube.com/watch?v=xiZFqH3epmY
A videóban szereplő "ellentüntetők" tényleg komolyan gondolják amiket mondanak vagy csak fizettek érte nekik, hogy lejárassák a fideszt?
És az írástudatlan videó készítője vajon tényleg egy ellentüntető? Vagy csak trollkodik?
MI EZ?
"ne az én nyugdíjamból éljél"
Főleg, hogy ez kész vicc, mert az átlag nyugdíjasra bőven szán annyit az állam, mint az átlag egyetemistára...
Ez nagyon gyenge lett kérdező ..
Nem lesz elég hiteles, ha ennyi hejesirási hibát írsz bele!
Troll vagy de a leghitványabb fajta!
A stílus maga az ember! :) Ezt jegyezd meg fiam!
Videó látogatottsága és a helyesírási hibákra kiélezett videó... arra enged következtetni, hogy te vagy a feltöltő és te vagy az, aki önmaga kreál ilyen buta videókat.
Külön érdekesség, hogy figyelsz a forrás megjelölésekre (hogy úgy tűnjön ...). Egy pont után már ez is elmarad...
Ha hiteleset akarsz alkotni, akkor kevesebb néha több! Sok sikert!
Neked mi bajod?
Szerintem inkább te vagy troll, ha ilyeneket irkálsz!
Egy teljesen normális kérdést tettem fel! Szerintem is szánalmas, ami a videóban van, a helyesírás is illetve az ellentüntetők is, nem értem hogy tudsz ennyire félre értelmezni egy kérdést.
#13 komolyan nem értem mi a bajod velem!
https://www.youtube.com/watch?v=bQsHGF-AQf8
itt futottam bele Trágya Politika videójába amikor a kommenteket olvastam! akarunk értelmes rendszert felhasználónak már több kommentjével is találkoztam, engem is irritál az írástudatlansága, többek közt ezért is tettem fel a kérdést, hogy szerintetek ez komoly-e vagy csak trollkodik.. azért nem az "akarunk értelmes rendszert" videóját linkeltem először, mert nem akartam adni alá a lovat hogy még nagyobb nézettsége legyen!
Van a gyk-n egy tag aki pont ilyen videókkal hirdeti magát jellemzően alacsony nézettség és a helyesírási hiba jellemzi .. Kérdés feltevőként, pedig rendszeresen kommentál és védi a videóját.. Ezért gyanakodtam rá, hogy te vagy az megint!
Szerintem rajtad kívül senkit se érdekel ez a videó, ezért is erős a gyanúm, hogy te vagy a feltöltő is.
Hát nem tudom ki csinálta az "eredeti" csatorna anyagait, de ...
"sose szabad fullba nyomni a kretént"
Van olyan aki nagyon nem tud írni, de nem létezik, hogy véletlenül se ír le egy szót sem jól! :D
Valami idióta megpróbált viccet csinálni a saját beteges stílusában.
Vagy csak eljátszotta a beteget, viszont akkor sem lehet egészséges. Valamilyen szempontból tuti, hogy defektes a fickó.
A bolondokat viszont nem szabad komolyan venni és értelmet sem kell keresni a logikátlan sajátos beteges "logikájukban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!