Hallottátok, hogy a romák beperlik az államot, mert nem védte meg őket a cigány támadásokkor?
Pereljék, egy idő után Orbán is kibas*s*za a felét az országból akár honnan is jött ő is..
Megint maguk alatt vágják a fát, ha nem Orbánéknak lesz elege akkor pár Szkinhednek, én a helyükbe az elsőnek jobban örülnék..
"Pereljék, egy idő után Orbán is kibas*s*za a felét az országból akár honnan is jött ő is.. "
Bár megtenné, akkor rá szavaznék.
A gond, hogy Orbánnak nincs ekkora.
Egy sereg brüsszeli idiótával , meg jogvédővel kellene megküzdenie.
"Egy sereg brüsszeli idiótával kéne megküzdenie"
Óhh kérem szépen aki Németországnak bemer szólni olyat, hogy "Németország küldött már tankokat Magyarországra, csak emlékezzenek legutóbb mi lett a vége"
Annak semmi nem lesz egy olyan széteső ország, mint Belgium...amúgy is szarik az EU-ra Orbán, lássuk be...
"De ennyi erővel a magyar bűnözők tetteit is fel lehetne sorolni,"
Valamit benéztél, magyar bűnözők nincsenek.
" nekem sincs rossz tapasztalatom a cigányokkal, nem értem minek kell állandóan szítani a feszültséget a magyaroknak. békében kell egymás mellett élni, ennyi a titok."
Orvos látott már?
20:37,
Hol élsz te? Én is oda akarok költözni...
Sir Buchter!
Én nem vagyok rasszista de azt be kell látni, hogy ha a romák nem lennének itt akkor a bűnözés kb a mostani 3-4%-át adná...
Amúgy valóban vannak magyar bűnözők is hülye aki ezt tagadja, mondom ezt én Jobbik szimpatizánsként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!