Nem hiszem el, hogy ez megtörténik és ez csak rosszabb lesz. Ti nem féltek?
Erről szól ez a liberális világ amit megteremtett az EU.
Nem vagyok egy nagy EU ellenes, de ezt a részt kifejezetten utálom.
Véleményem szerint egyszer befellegzik az EU-nak, de addigra már annyi bevándorló árasztja el az országot és az EU-t,hogy késő lesz, én ettől félek.
Nekünk szerencsénk van mert a jó részük tovább megy innét, de persze jön is az utánpótlás, így nehezen vesszük észre.
Hála istennek én messze lakom mindenféle menekülttábortól, de ha itt lenne a közelben, akkor illegálisan is hordanék magamnál éles lőfegyvert, mert egyedül az adna biztonságérzetet.(aztán persze engem csuknának le jó 10 évre ha megölnék egyet is a rám támadó csürhéből)
Ha már ennyi tehetős zsidó van az országban,igazán tehetnének valamit a muszlimok ellen, bár sajnos ők is inkább örülnek,hogy a magyarok szopnak, ők meg csak dörzsölik a tenyerüket.(ugyan ez az EU vezetőségére is igaz -ők elkerített lakóparkokban élnek, mindenféle bűnözéstől mentesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!