Kire fogtok szavazni 2014-ben?
Az elmúlt évek után, kire fogtok szavazni, és miért pont rájuk? Illetve mit gondoltok, ki fogja megnyerni a szavazásokat?
Melyik párt mit ígér cigányügyben, munkahelyügyben stb?
Biztosan elmegyek szavazni, de még nem tudom kikre.
A balliberálisokra nem valószínű, az ő eszméikkel nem szimpatizálok.
Így marad a Fidesz-KDNP vagy Jobbik, esetleg egy új jobboldali párt, ha komolyan vehetők.
A választást szerintem a Fidesz megnyeri, abban nem vagyok biztos, hogy a többség is meglesz neki. Elképzelhető, hogy a Jobbikra is szüksége lesz.
De jelenleg úgy beszélnek nem állnának össze egymással semmi esetre sem. Így lehet inkább a Fideszre szavazok, hogy azért legyen egy stabil jobboldali kormánya az országnak. Az állandó csatározások csak tovább gyengítenék az országot.
11.
"Így marad a Fidesz-KDNP vagy Jobbik, esetleg egy új jobboldali párt, ha komolyan vehetők"
Gyakorlatilag nulla identitással rendelkezel, nincs véleményed, és döntésképtelen vagy.
"Gyakorlatilag nulla identitással rendelkezel, nincs véleményed, és döntésképtelen vagy."
Elképzelésem már van, még van 8 hónapom gondolkodni rajta.
4 évente csak egyszer vannak választások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!