A baloldali média miért nem beszél a magyarokat ért háborús sérelmekről?
Ma is volt a roma holokauszt, elég sokat beszéltek róla, egy dokumentumfilmből is mutattak be részleteket, annak a rendezőjével is interjú stb...szóval elment vele pár perc.
Elgondolkoztam,hogy vajon a magyarokkal miért nem foglalkoznak?(Pl. délvidéki vérengzés)
Aztán arra jutottam,hogy az ilyen dokumentumfilmek rendezői valószínűleg mind a ("szélső") jobboldalhoz tartoznak és/vagy ezektől elhatárolódik a baloldali média.
De akkor ŐK miért nem csinálnak róla?Pl. aki a roma holokausztról csinál, az miért nem csinál a magyarokról is?Vagy nincs egy olyan személy aki csinált a magyarokról is és nem határolódnak el tőle?Vagy ha a magyarokról csinál az egyenlő az elhatárolódással?
Nem tudom megérteni, sokan mondták,hogy hazátlan a baloldal meg stb, de akkor miért vannak emberek akiknek ez az igényük?Hogy lehet az,hogy magyar embereknek arra van igényük,hogy leszarják őket?
Esetleg van valami elfogadhatóbb magyarázat,hogy csak a kisebbségek sérelmeit sorolja a baloldali média?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!