Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali média miért nem...

A baloldali média miért nem beszél a magyarokat ért háborús sérelmekről?

Figyelt kérdés

Ma is volt a roma holokauszt, elég sokat beszéltek róla, egy dokumentumfilmből is mutattak be részleteket, annak a rendezőjével is interjú stb...szóval elment vele pár perc.

Elgondolkoztam,hogy vajon a magyarokkal miért nem foglalkoznak?(Pl. délvidéki vérengzés)

Aztán arra jutottam,hogy az ilyen dokumentumfilmek rendezői valószínűleg mind a ("szélső") jobboldalhoz tartoznak és/vagy ezektől elhatárolódik a baloldali média.

De akkor ŐK miért nem csinálnak róla?Pl. aki a roma holokausztról csinál, az miért nem csinál a magyarokról is?Vagy nincs egy olyan személy aki csinált a magyarokról is és nem határolódnak el tőle?Vagy ha a magyarokról csinál az egyenlő az elhatárolódással?

Nem tudom megérteni, sokan mondták,hogy hazátlan a baloldal meg stb, de akkor miért vannak emberek akiknek ez az igényük?Hogy lehet az,hogy magyar embereknek arra van igényük,hogy leszarják őket?

Esetleg van valami elfogadhatóbb magyarázat,hogy csak a kisebbségek sérelmeit sorolja a baloldali média?

2013. aug. 3. 00:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%
Jaj olyan unalmasak már ezek a háborús sérelmek... Azóta eltelt pár év magyarul ez már mind történelem... Hol vannak már a nácik? Sehol... Hol vannak azok akik a holokausztban szenvedtek? Szinte sehol... Itt rinyál mindenki ezekért mikor mi az országunk 2/3 át elvesztettük meg a cigányok itt terrorizálnak meg a mi adónkból élnek hát kit érdekelnek mások háborús sérelmei? Van nekünk elég bajunk a politikusainkal meg a cigányokkal...
2013. aug. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!