A média miért ferdíti ezt a menekülttábor ügyet?
Az előbbit kitörölték.(Cenzúra?!)
Én Békéscsabán élek, itt is van gond a menekültekkel.
Teljesen érthető, hogy a vámosszabadi emberek tiltakoznak és harcolnak.
Az origo önmagához híven totál kifordítja.
Úgy állítja be, mintha az ott élők lennének a rosszak.
A belügyminisztérium sajtófőnöke pedig úgy hazudik a videóban, hogy majdnem összedől mögötte az épület.
A mi menekülttáborunkat újra zárt rendszerűvé alakítják.
Azt nem tudom, hogy a népharagtól való félelem miatt-e, vagy más oda van, de ez jó.
A hajléktalanok ügye is hasonló.
Mióta megjelentek az elitnegyedekben azóta bekeményítettek ,előtte meg abszolút nem foglalkoztak velük.
Csak felidegesítettek.
Amikor kioktatós, pökhendi,lekezelő,irritáló stílusban magyarázzák, hogy mennyire gonosz emberek vagyunk, meg embertelenek, amikor fogalmuk sincs semmiről.
És azok csinálják akiket a kitörölt kérdésben írtam, főleg a budapestiek.
Egy álomvilágban élnek.
Nem tudom ki és hogy idegesített fel, hiszen te tetted fel a kérdést... Ráadásul azt sem értem, mit idegeskedsz egy monitor előtt egy pohár limonádéval...
De azt végképp nem értem, hogy minek célozgatsz cenzúrára, amikor nagyon jól tudod, hogy miért törölték a kérdésed...
Ugyan azért amiért a fidesznek is van pofája ilyen tábort rakni egy nívósabb kis faluba ott Győr mellett vagy hol.
Arra tudok gondolni hogy kivan nekünk utalva a parancs meg a pénz, hogy a menekülteket tartsuk itt, ne engedjük tovább őket Brüsszelbe, ne hogy még kiderüljön milyenek is ezek az emberek akiket mi mocskos faszista, trappista módon állandóan kiakarunk irtani, mert olyan ártatlanok.
Ennek a sejhajnyaló kormánynak meg még annyi vér sincs a pucájában hogy akkor már legalább figyeljen oda ezekre a menekültekre, és igenis zárja be őket a táborba, ez a mi hazánk, nem menekült ingyen szálloda, ahol szabadon lehet randalírozni, mert itt a magyaron kívül mindenki azt csinál amit akar.
Én ilyenkor mindig arra gondolok hogy ezek az emberek sem fognak már a helyi polgármesterre vagy a fideszre szavazni 14ben.
Addig csinálhatják ezt amíg van aki hisz nekik, és hatalmat ad a kezükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!