A kormány menekülttábort akar építeni Győr mellé? Miért?
Én környékbeli vagyok és teljesen ellenzem ennek a tábornak a létesítését.
Debreceni emberek is panaszkodtak ,hogy a menekülttábor környéke nagyon nem biztonságos.
Van elég problémánk a sok (C) állampolgárral , nem kellenek melléjük más erőszaktevők.
Építsék Felcsútra , pont megfelelő helye lenne ott.
Minket meg sem kérdeztek róla.
Miért nincs róla népszavazás?
Jogunk van eldönteni.
"Jogunk van eldönteni."
Ööö...nem, nincs?
Ilyen logikával egyetlen börtön vagy nevelőotthon se lenne az országban.
Az meg az év vicce, hogy pont a Győr környékieknek van cigányproblémája :DDD Mi az, tán 500 helyett már 600-as órabérért gondozzák a kertet a házatok körül?
Márpedig jogunk van hozzá.
Kezdeményezhetünk aláírás gyűjtést.
Hogyha nem tetszene egy új tér terve amit terveznek mondjuk a Batthyány tér helyére akkor az ellen is tiltakozhatnának a lakosok és gyűjthetnénk az aláírásokat.
A másik hozzáfűznivalódhoz a vita elkerülése végett , inkább nem mondok semmit.
Jogod arra van, amire kiharcolsz magadnak. Arra várhatsz, hogy az állam ingyen figyelembe vegye a jogaidat.
Amúgy lehet, arra pályáznak, hogyha megszökik belőle a turbános újeurópai, akkor ne a mi levegőnket rontsa, hanem az osztrákokét (úgyis oda akart menni eredetileg).
"Jogunk van eldönteni."
Ööö...nem, nincs?"
Amihez hülye vagy, abba ne szólj bele.
Lehet aláírást gyűjteni, nézz utána az Alkotmányban...
Máshol meg azért épült meg mert a lakosok leszarták!
"hogy pont a Győr környékieknek van cigányproblémája :DDD "
Győr tele van cigányokkal és rengeteg a probléma velük.
Ti nagyon képzavarban vagytok.
Aláírást gyűjteni az utolsó őrültnek is joga van, döntést hozni nem. Én az utóbbiról beszéltem.
A ti aláírásaitokat majd szépen bedobozolba bepakolják az utolsó dohos iratszekrény legaljára, bürokrácia miatt várnak 2-3 hónapot aztán ugyanúgy megépítik, ahogy eredetileg eltervezték. Vagy nem, de akkor csak azért, mert előkerül valami fideszes nagyágyú, akinek nem tetszik.
És Vámosszabadi mióta is Győr része? GYSM-ben a legalacsonyabb a cigányok népességi aránya az egész országban, ezért mókás, amikor onnan jön a sírás, hogy jajjderossz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!