A kormány menekülttábort akar építeni Győr mellé? Miért?
Figyelt kérdés
Én környékbeli vagyok és teljesen ellenzem ennek a tábornak a létesítését.
Debreceni emberek is panaszkodtak ,hogy a menekülttábor környéke nagyon nem biztonságos.
Van elég problémánk a sok (C) állampolgárral , nem kellenek melléjük más erőszaktevők.
Építsék Felcsútra , pont megfelelő helye lenne ott.
2013. jún. 17. 20:34
11/15 anonim válasza:
3-as ha oylan vicces neked a Győri cigány probléma te panel proli akkor költőzz ide és utána vagdalózzál csak hülyeségekkel elhiszem, hogy Rózsadombon ilyenről még hallani se hallottál de előbb tájékozódj utána ugass!
12/15 anonim válasza:
13/15 A kérdező kommentje:
A győri cigánykérdést ne most vitassuk meg.
Ezért is írtam a 66 százalékos válaszolónak ,hogy nem kívánok hozzászólni az irományához.
2013. jún. 18. 11:36
14/15 anonim válasza:
egy biztos és százereze százalék. A CIGÁNYKÉRDÉST KEZELNI KELL (nem kiabálok, hangsúlyozok) Ennyi. Jobbik, alkotmányos monarchia.
15/15 anonim válasza:
Èn a miértre szeretnék válaszolni.A kormány hatalmas összeget kap az ilyen intézmény megépìtésére.A kérdés az hogy milyen szinten oldjak meg az ott élők "őrzését".A másik kérdés az,hogy a környékbelieket, hogy védik az esetleges lopások zavargások ellen.A férjem bécs mellett dolgozott egy ilyen lágerben biztonságiőrként.Sajnos mindennaposak voltak a zavargások lakosok panaszai stb...Nem gondolom Vamoszabadin ez máshogy lesz.Ugy tudom hogy már keresik a személyzetet.Ezért gondolom tesznek nagyot az ott élők aláirásaira.Sajnálom V.szabadit nyugodt biztonsagos hely volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!