Minek hozták létre ezeket a nemzeti dohányboltokat?
@10:30: Igen, ezzel a reklámszöveggel adták elő, valóban.
De a valósághoz igen kevés köze van sajnos.
Hát mert az NEMZETI!
Nem érted? Még mindig nem érted? Még most sem érted?
Nem baj, mert én sem...
Kellett nekik a hatalom és a pénz.Dohányból ugye k_rva sok lóvé van.
A Nemzeti szót amúgy is balf_sz módon használják,mivel csak nevében az,másban nem.
Egyébként az ott dolgozók sincsenek megfizetve jól.Majdnem alamizsna bérekért dolgoznak.Csak a tulajdonos fityeszes haveroknak van belőle jó sok lóvé.
Sok normális régi trafikos miattuk ment csődbe.
(De jó,hogy nem dohányzok.)
Elméletileg egységesítés céljából találták ezt ki.
Gyakorlatilag pedig azért, amit a #3-as elmondott már.
"Egyébként az ott dolgozók sincsenek megfizetve jól.Majdnem alamizsna bérekért dolgoznak.Csak a tulajdonos fityeszes haveroknak van belőle jó sok lóvé."
Erről jut eszembe, ahány ilyen trafikos álláshirdetés olvastam, mindbe megváltozott munkaképességűt, vagy tartósan munkanélkülit kerestek a nemzetimádó és -mentő mélymagyar trafikos hazafiak.
"Erről jut eszembe, ahány ilyen trafikos álláshirdetés olvastam, mindbe megváltozott munkaképességűt, vagy tartósan munkanélkülit kerestek a nemzetimádó és -mentő mélymagyar trafikos hazafiak."
Te minden alkalmat megragadj, hogy belerúgj egyet a magyarságba, igaz?
Azt csak kezelőorvosod és gyógyszerészed tudja megmondani, hogyan tudod összefüggésbe hozni a dohányboltot a nemzeti eszménnyel.
Biztos bagós vagy és bosszús vagy, mert nem vehetsz a kedvenc tarfikodban a szokásos Blikked, Népszavád mellé egy doboz cigid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!