Milyen konkrét művéből kiragadott példával tudják bizonyítani az állításukat azok, akik szerint Wass Albert antiszemita volt s uszított a zsidók ellen?
Az előző vagyok.
Ja és igen, olvastam a "könyveit", nem is egyet a förtelmei közül.
Semmilyennel, csak az zavarja őket, h magyar volt és harcolt a hazájáért.
10-es, te meg olvass egyrészt Wass Albertet, másrészt 8.-os történelemkönyvet!
Nevetségesek vagytok! Olvassátok el és utána értékeljetek.
Őszintén mondom meg fogtok lepődni.
Pl ebben [link] azt magyarázza, hogy õ egyáltalán nem antiszemita, csak azok a ronda, büdös, kövér, kilincsorrú zsidok ráfogják. :)
Najo, nem szószerint így írja, de ez jön le.
Az égvilágon semmivel nem tudják, csak az alkalmat lesik az ostoba életképtelen rohamdroidok hogy egy jót nácizhassanak, mint mindig.
Ezeknek teljesen fölösleges magyarázni, a vége mindig az, hogy nácirasszistafasisztatrappistatarisznyarák vagy, és fúj, monnyonle...
Molotovpunk: Kossuth sem volt akkora nagy ember, mint amilyennek be akarják állítani
Valaki írta, hogy mennyire népszerű író, ennyi ember biztos nem lehet rasszista. Erre csak azt tudom mondani, hogy a Mónika showt is 1,5 millió ember nézte, ergo a népszerűsége alapján nem lehet semmit megítélni. Egyébként nem ismerem behatóan a munkásságát, így nem tudo igazolni, hogy antiszemita volt-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!