Szerintetek annak, hogy a média egyre többet foglalkozik Orbán lányával, személyi kultusz-kiépítő céljai vannak?
Figyelt kérdés
A múltkor az, hogy részt vett a Balaton Sound-on, most az, hogy férjhez megy. Jól sejtem, hogy Orbán ezzel akarja érzékeltetni, hogy ő nem csak miniszterelnök, hanem egy lány apja is, tehát ugyanolyan ember, mint mi? Vagy inkább a média szemét, hogy celebet csinál valakiből, akinek semmi köze nincs ahhoz, amit az apja tesz?2013. júl. 30. 22:32
11/17 anonim válasza:
Az index pont, hogy nem fideszes lap. Ha azok írnak valamit, akkor minden a céljuk, csak nem az, hogy Orbán szimpatikusabb legyen. Próbálják lejáratni, mert hogy a Sound az a drogosok helye, és úristen, drogos a miniszter lánya.. :D
szánalmas "újságírók" szerintem.
12/17 anonim válasza:
Akkor a celebsenkik mind személyi kultuszt építenek?
13/17 anonim válasza:
Az ilyesmi dolgokkal valamiért folyton a baloldali szennyoldalak foglalkoznak, pont azért gondolom, hogy erősítsék a nézőikben az ilyen tévképzetet, hogy itt diktatúra van meg személyi kultuszt akar kiépíteni stb, mert a blosok olyan kis egyszerű emberek, hogy azt képzelik az Orbán akarja, hogy ez benne legyen a hírekben. Szerintem Orbán semmitől se lenne boldogabb ha a magánéletében nyugodt lehetne.
14/17 anonim válasza:
"szánalmas "újságírók" szerintem."
Egyetértek, az indexet csak a legalja elvakult balosok olvassák.
15/17 anonim válasza:
Arról még se írhatnak, hogy európa válságban van ... még véletlenül valakinek leesik, hogy Magyarország is Európában van.
Szóval inkább foglalkoznak oylan témákkal, ami az égvilágon senkit se érdekel! Legfeljebb a lelkes Orbán gyűlölőket...
16/17 anonim válasza:
Tényleg van Fideszes lap? Csak mert hvg,index,origo nem éppen jobbos.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
# 12 Tulajdonképpen igen. ;)
2013. júl. 31. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!