Ahhoz mit szóltok, hogy Bajnaiék támogatják a GMO növények termesztését?
"Az afrikai éhező országok egy része visszautasította azt az ingyen adott génmódosított kukoricát, amit segélyként kaptak Amerikától, mert nem hajlandók ingyen sem génmódosított élelmiszert enni."
És akkor mi van? Egyes Afrikai országok több ezer éves csodákat hagynak megsemmisülni; vagy kivégzik a melegeket, annak ellenére hogy legnagyobb segélyezőik leállítják a szállítmányokat. Afrikára ne alapozzunk már, ha lehet.
Imel olvasd végig a cikket amit linkeltem ...
Kiragadtam belőle egy részletet, mert nem linkelhetem be az egészet!
21:10
génmódosított enzimekbe áztatják?
Az enzim nővény? Mert szerintem molekula.
Meg a szóját a skorpióval összehozni, mert a skorpió szárazságtűrő? Ok, de gyökére nincs.
Kiváncsi vagyok hogy hogy az emberek hány százalékát lehet becsapni ilyen hüleséggel.
Kérek piros v. zöld kezet, hogy legyen egy statisztika.
/és ha sok ....ember lesz, akkor szakmát váltok, és mások hiszékenységéből fogok élni./
@21:30: Már ne haragudj, de az a portál egy rossz viccel ér csak fel a hitelességét tekintve.
Beleolvastam még pár cikkbe, hát rég nevettem ennyit. (Bár ha belegondolok, hogy ezt egyesek komolyan veszik, akkor inkább csak fogom a fejem, hogy mennyi hülye van a világban.)
Ha az emberre nem is veszélyes az élővilágra akkor is káros a génmódosított növények monokultúrás termesztése hatalmas táblákban, amikor minden egyéb növényt és rovart kiírtunk a környezetben.
Ez csak az ország kiszolgáltatottságát növelné. A vetőmagot a magyar vállalatok helyett, a nyugati (főleg amerikai - Monsanto, Pioneer) multik biztosítanák, nekik kedvezne a változás.
Most tekintsünk el attól, hogy jó e vagy sem a GMO. A tény viszont az, hogy ez a GMO-ellenes mese Európai érdek, már amennyiben mi is az elitek lázálmas világában élünk. Szóval, ez a mese azért lett kitalálva, hogy az európai polgár bekajálja és könnyebben rávehető legyen arra, hogy a népesség pár százalékét kitevő gazdákat agyontámogassuk (az EU büdzsé megközelítőleg 60%-a erre megy el*), mert e nélkül az európai mezőgazdaság annyira versenyképtelen, hogy egy argentin gazda kenterbe veri. Ennyi a történet.
*el lehetne képzelni, hogy mi lenne, ha ez a tömérdek pénzt mondjuk K+F-re, munkahelyteremtésre költenék. Mivel az innováció az egyik megalapozója a fejlődésnek, ezért könnyen belátható, hogy az EU harakirit követ el.
Tessék utána olvasni, milyen keveredésekkel lehet játszani. Korall + medúza+ hal = pirosan világító hal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!