Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is egy rossz vicc...

Szerintetek is egy rossz vicc az Együtt 2014 facebook oldala?

Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem viccnek azért jó.
2013. júl. 28. 18:35
 12/16 Pro Patria ***** válasza:
26%

Kedves 15:30-as válaszoló, érzed az eltérést az úthengerezés és a gratuláció között?

Tudom, hogy az értelmi színvonalra akartál rávilágítani, de a stílussal volt a kifogás.

2013. júl. 28. 19:04
 13/16 anonim ***** válasza:

MOCSKOS REZSIM FÚJJ!!!!

Ennyiből áll. Hiteltelenné tette az egész pártot.

2013. júl. 28. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ennyiből áll. Hiteltelenné tette az egész pártot."

Igen.

Teleteszik amatőr módon photoshoppolt képekkel.

A saját programjukról , elképzeléseikről alig esik szó , csak "fúj Fidesz, fúj Fidesz, fúj Fidesz"

2013. júl. 28. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát pofakönyvben nem vagyok járatos, de az biztos, hogy az "értelmiségi ballerek" rettenetesen primitívek, hiába tartják annak a jobbereket, õk még azt a szintet sem ütik, és hiába sipákol nekem itt akármelyik, a saját szememnek jobban hiszek.
2013. júl. 28. 20:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem csak a hozzászólások primitívek, hanem a posztok us. Full demagógia az egész (pl.: "miért stadiont építenek, miért nem adják inkább azt a pénzt a szegényeknek"), meg egyfolytában csak rezsimeznek. Válaszuk mindenre: "el kell üldözni a rezsimet" Sajnos sok hülye van Magyarországon (bár ez az egész világra igaz, k... sok hülye van mindenhol), ezért van igény a primitív demagógiára.
2013. júl. 28. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!