Szerintetek is egy rossz vicc az Együtt 2014 facebook oldala?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 15:12
12/16 Pro Patria válasza:
Kedves 15:30-as válaszoló, érzed az eltérést az úthengerezés és a gratuláció között?
Tudom, hogy az értelmi színvonalra akartál rávilágítani, de a stílussal volt a kifogás.
13/16 anonim válasza:
MOCSKOS REZSIM FÚJJ!!!!
Ennyiből áll. Hiteltelenné tette az egész pártot.
14/16 anonim válasza:
"Ennyiből áll. Hiteltelenné tette az egész pártot."
Igen.
Teleteszik amatőr módon photoshoppolt képekkel.
A saját programjukról , elképzeléseikről alig esik szó , csak "fúj Fidesz, fúj Fidesz, fúj Fidesz"
15/16 anonim válasza:
Hát pofakönyvben nem vagyok járatos, de az biztos, hogy az "értelmiségi ballerek" rettenetesen primitívek, hiába tartják annak a jobbereket, õk még azt a szintet sem ütik, és hiába sipákol nekem itt akármelyik, a saját szememnek jobban hiszek.
16/16 anonim válasza:
Nem csak a hozzászólások primitívek, hanem a posztok us. Full demagógia az egész (pl.: "miért stadiont építenek, miért nem adják inkább azt a pénzt a szegényeknek"), meg egyfolytában csak rezsimeznek. Válaszuk mindenre: "el kell üldözni a rezsimet" Sajnos sok hülye van Magyarországon (bár ez az egész világra igaz, k... sok hülye van mindenhol), ezért van igény a primitív demagógiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!