Miért szavazol jövőre a baloldali pártokra?
"Speciel én is utálom a dologtalan és a lakosság terhére élősködő cigányokat. Szolidaritás alatt a bérek közti brutális és indokolatlan különbségek csökkentését, az alacsonyabb keresetűek oktatásának és elhelyezkedésének elősegítését értem, új munkahelyek teremtésével. Az új munkahely pedig nem azt jelenti, hogy a csóró kezébe adok egy söprűt, aztán áltatom magamat, hogy eggyel kevesebb a munkanélküli, hanem olyan körülményeket teremtek, hogy megérje befektetni az országban, és legyen megfelelően képzett munkaerő. Persze ehhez túl kellene lépni a rövid távú szemléleten és a múltba révedő álnemzeti lózungokon."
Akkor elnézést.
Teljesen egyetértek veled és én is a progresszív adózást támogatom.
Alapból baloldali lennénk , de ezekre én nem tudok szavazni.
Főleg emiatt a cigánykérdéshez való hozzáállásuk miatt, mivel érintett vagyok ebben.
Kedves 07-23 18:44-es!
"Közelebb áll hozzám a baloldali pártok gazdaságpolitikája, a szolidaritás"
- A szolidaritásnak nem szabad megállnia az ország határain belül, ha a nemzet túlnyúlik azon.
"a békés külpolitika és az EU-integráció"
- A békés külpolitikához két fél kell. Azokkal az államokkal szemben, akik kitiltják a köztársasági elnökünket, akik megfosztják honosságuktól a magyar állampolgárságot felvevőket, akik tiltják a magyar nyelvhasználatot, akik megerősítik a Beneš-dekrétumokat, azokkal szemben _nincs_ békés külpolitika.
Minden állam a saját érdekét képviseli. Az együttélés nem szervilis simulékonyságot jelent. Mert akkor mások fogják a saját akaratukat - természetszerűleg - érvényesíteni velünk szemben, akár a kárunkra.
"mint a vérben forgó szemű"
- Azért látni ilyet minden oldalon.:)
"gazdagokat támogató, a szegényeket lenéző"
- Eddig az volt a baj, hogy a kormány kommunista, mert multi, bank, és nagyvállalkozás-ellenes, a tőke ellensége, és a kis- és középvállalkozásokat támogatja. Most pedig a gazdagok pártja lett hirtelenjében?
A rezsicsökkentés pedig persze, hogy összességében azoknak a "jobb", akik többet fogyasztanak. Mint ahogyan ha élelmiszerre tesznek alacsonyabb adót, az is a gazdagoknak "jobb", hiszen ők fogyasztanak többet. Akármi is van, ilyen értelemben mindig a gazdagoknak lesz "jobb", mert mindenben ők azok, akik többet fogyasztanak.
Kivéve, ha most külön adókulcsot tesznek a luxustermékekre...
De ha nem kell a rezsicsökkentés, egy lezárt borítékban oda is adhatod valakinek.
"és állandóan ellenségképeket kreáló jobboldal."
- Mint ahogyan a baloldal folyton a demokrácia ellenségeiről, a fasiszta veszélyről és térnyerésről szólamozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!