Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azoknak akik visszasírják a...

Azoknak akik visszasírják a kommunizmust: Úgy mégis hogyan képzelitek a rendszer működtetését?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy Zűrös Mátyás a parlament ablakából kikiáltja ezúttal a kommunizmust. És utána?

Ugyebár a teljes nyugati és magyar tőke kivonulna, mert majd hülye lesz hagyni, hogy kisajátítsák a vagyonát. Az EU embargót hirdet a szakadár ország ellen. Csak a testvéri szocilista országokkal pl. É-Koreával kereskedhetünk (és ez így is korrekt). Hogyan élne meg vajon meg az ország?

Miből lenne GDP?

2013. júl. 20. 22:02
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem már sajnos nem volt működő. Ezért volt a rendszerváltás!

De a kérdés nem a múltra vonatkozott

2013. júl. 20. 23:04
 12/26 anonim ***** válasza:
46%

"amíg valaki szembe nem néz a nyugdíjasokkal."

A saját felmenőiddel is? Ki építette fel az országot a háború után? A Horty rendszer tönktetette az országot bevíve a háborúba és a mai nyugdíjasok építették újjá akiket te éhhalálra ítélnél!Elemi fogalmaid nincsenek a múlt rendszerről!

2013. júl. 20. 23:09
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

"Persze megvan a mai nyugdíjasoknak az a rétege akik tiszteletet érdemelnek"

Olvasni tudni kéne.

2013. júl. 20. 23:16
 14/26 A kérdező kommentje:

Maradjunk a témánál:

Ha a kommunizmus egy annyira virágzó társadalmi berendezkedés, akkor kezdje már el nekem valaki végre ecsetelni, hogy hogyan is működne majd ez a csoda, ha esetleg visszatérnénk hozzá!

2013. júl. 20. 23:22
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

" te kommunista nagyszüleid inkább a tönkretételében asszisztáltak a már leírt indokaim miatt."

Én építettem 71-ben az újpalotai lakótelepet, és apám nagyapám a donnál veszett oda!Az ország lakosságának 5%-a se volt párttag!Olyanról fröcsögsz amiről fogalmad nincs!

2013. júl. 20. 23:45
 16/26 anonim ***** válasza:
11%

"Én építettem 71-ben az újpalotai lakótelepet, és apám nagyapám a donnál veszett oda!Az ország lakosságának 5%-a se volt párttag!Olyanról fröcsögsz amiről fogalmad nincs!"

Ez most indok, hogy miért volt jó a kommunizmus? Fröcsögés pont, hogy a vérkomcsiktól jön, észérvek annál kevésbé.

#17 Sehogy se működne, rendszerváltás is (részben) azért volt mert súroltuk az államcsődöt. Ha a kommunizmus megkímélte volna ezt az országot Ausztria szintjén lennénk.(vagy még jobb) És azt is hozzá kell tenni, hogy itt nem az a kommunizmus volt mint keleten van!(egyik se jó, de Kína gazdasági mutatói azért mondanak valamit)

2013. júl. 20. 23:54
 17/26 anonim válasza:
49%
Legnagyobb észérvük: volt munka.(ország eladósításából) Igen de olyan áron, hogy utána generációkon át Európában egyik legnagyobb volt a munkanélküliség Magyarországon.(még talán most is) Megérte...
2013. júl. 21. 00:07
 18/26 anonim válasza:
Kínába az a fajta kommunizmus van, hogy kapsz húszezret a munkádért ezért minden multinak a gyára oda települt.(ilyenkor nem siránkoznak az európai parlamentbe a multik meg a politikusok a demokrácia hiányára, csak amikor Magyarországon történik valami, érdekes...) Ha kimész tüntetni lelőnek. Diktatúra van cenzúrázzák még az internetet is. Na ezért jók a gazdasági mutatók.
2013. júl. 21. 00:11
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Kína egy sima diktatúra, nagyon erős kapitalista berendezkedéssel, kommunista külsőségekbe öltöztetve. Ha ettől Kína kommunista, akkor ennyi erővel én is batman leszek, ha kívülre húzom fel az alsógatyámat.
2013. júl. 21. 00:19
 20/26 anonim ***** válasza:
9%

NEm a nyugdijasok tehetnek arrol hogy nem kellet mit gyártaniúk . HAnem a tervezet rendszeré hogy 5évre mondjuk 2milló prszivót terveztek hiába tudod volna agyár tőbbet termelni azzal a légyzámal nem épithetékk le nem let volna értelmet tőbbet termelni mert nem tudnák elladni

A nagy hibája hogy nem kőveti a piaci mutatőkat és nagy a bujtatot munka nélküliség. Az ott melózók nem tudtak mást teni.

És a cégeket is roszul vezeték mert nem volt érddekelt szeméjesen a vezetője ben mert az állam volt a tulaj igy akik dőntőtek a cégről azoknak mindegy vollt.

Mivel nem voltak nagy jővedelem külőnbségek igy a magas végzetség se volt népszerű.

Szerintem a jővőbe lehetséges lesz egykomonista rendszer lehet szűkséges is 2050kőrű a számitőgépek elérik az emberi agy szintjétt .

Ekor lehetséges lenne bármijen emberó munkára alkalma robotot csinálné még egymást is üzembe terthatnák fejleszthetnék és épithetnék.

Igy nem kelelne az embereknek melózniúk igy mindenki kaphatna azonos jővedelmet az államtol a komonizmus egyik célja társadalmi külőnbséek eltüntetése az egyik fő célja akomonizmusnak. Persze enek is kővetnie kéne a paci igényeket és nem 5évete előveni a tervett.

Arol fogalmam sincs hogy a jelenbe hogy lehetne bevezetni.

Kiváncsi vagyok a normállis javaslatokra

2013. júl. 21. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!