A baloldal miért képtelen kezelni a romák, bevándorlók okozta problémákat?
Észak Magyarországon a Jobbik, Dél-Franciaországban a Nemzeti Front támogatottsága már 30% körül van. Ezeken a területeken magas a cigányok, afrikai bevándorlók aránya (20-30% körüli).
Azt nem tudjuk, hogy ezek a radikális pártok képesek lennének-e megoldani a problémákat, de úgy tűnik az európai emberek egyre inkább kiábrándulnak a balliberális pártokból és radikális változásra vágynak.
"A Jobbikos települések rosszabbul teljesítenek a magyar átlag településnél"
Ezt hol olvastad?
Na törölték a válaszomat. Persze az ilyen hazug válaszokat, mint a jobbikos települések rosszabbul teljesítenek, amit semmivel alá nem támasztanak, azt nem törlik, had maradjon. Ott van Tiszavasvári. A város szépen fejlődik, nincs már több milliós adósságban, a cigányokat munkára fogták.
De hát a gyik is liberális eléggé.
Szal ennyi volt, nekem - mint sok más értelmes embernek - elegem lett az ide írogató agyhalottakból. Szal csá mindenkinek, mint sokan előtem én is elköszönök, többet nem nézek fel a "politika" rovatba az tuti. datveder95 voltam.
2#
Milyen felzárkóztató programra gondolsz?
Az Együtt2014 egyik képviselője ingyen vizet meg áramot ígért nekik Miskolcon, a roma napon.
Ez lenne az integrációs program?
Hallottam, arról az amerikai módszerről is,amit emlegettek, csak mindenki elfelejti, hogy ez egy szociális hálóval, langyi törvényekkel rendelkező európai ország és nem a szociáldarwinista USA.
Itt nincs az a fajta kényszer, küzdelem.
Be kellene fejezni ezt az ész nélküli segélyezést.
Biztos lennének cigányok akik éhen halnak, abban is biztos vagyok, hogy fel is lázadna néhány.Na, de mire való a rendőrség meg a honvédség?
Arra, hogy leverje a lázadást, extrémebb esetben lelője őket.
Ezután észbe kapnának a cigányok ,amelyik meg nem az így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!