Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Folyamatosan törlik a kuruc....

Folyamatosan törlik a kuruc. Info hírportált a facebook-ról. Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Puzsér Róbert tegnapi Facebook-bejegyzése:

A kuruc.info facebook-platformját törölte az oldal szolgáltatója. Erre a napra kénytelen vagyok közösséget vállalni ezzel a sötét és szubhumán felülettel, és szolidaritásomról biztosítani azt a hetvenezer embert, akinek a véleményét és a preferenciáját eltiporták. A nézeteiknél semmi sem áll tőlem távolabb, az elhallgattatásuk sérelménél semmi sem áll hozzám közelebb.

Magyarország és a világ a mai naptól kevésbé szabad hely. Egy gátlástalan amerikai multi, a Facebook - mely előszeretettel játsza a világcenzor szerepét - áttaposott hetvenezer magyar állampolgár jogain. A precedens megteremtve: a gyarmati Magyarország polgáraival azt tesznek, amit csak akarnak. Nem tudom elképzelni, hogy ugyanezt az Egyesült Államokban meg mernék csinálni bármelyik rasszista, homofób esetleg vérszomjasan uszító párttal vagy mozgalommal, melyektől köztudottan hemzseg az amerikai politikai rendszer második-harmadik vonala.

Közben megalakult egy új, hivatalos kuruc.info oldal a facebook-on, 6400 követőig jutott, ezt is törölték.

Mi a véleményed? Ez az a fene nagy demokrácia? Elismerem, hogy megsért jogokat, de, mint Puzsér is írta, nem ők az egyedüliek. Ezen kívül az embereknek joguk van eldönteni honnan akarnak tájékozódni és honnan nem.

2013. júl. 18. 12:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

Nekem tetszik, kár, hogy nincs inszájder kurutty szerkesztői blog, kíváncsi lennék, hogy 2 hónap múlva, amikor az oldal látogatottsága a mostaninak a 70%-a lesz és a zsíros bevételek apadni kezdenek mit fognak szólni a mocskos zsidó maffia weboldaláról :D

Mondjuk már az önmagában vicces dolog volt, hogy ott eleve megjelentek :)

A kérdező fogalmazása meg a világ legviccesebbje :DDDD Szegény elnyomott 70e magyar! Az alapvető emberi jogukat, a facebook.com használatában korlátozva lettek. Brühühü, hogy mernek saját működési szabályzattal rendelkezni és azt betartatni?! Felháborító!

2013. júl. 18. 22:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Tőled nem vártam választ, antimagyarkám. Olvasd el még egyszer ki beszél a 70 ezer magyarról. Még a szöveget sem tudod értelmezni, de már ajvékolsz. Inkább ne pofázz, csókolgasd libás sejhaját.
2013. júl. 19. 02:14
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

"Nekem tetszik, kár, hogy nincs inszájder kurutty szerkesztői blog, kíváncsi lennék, hogy 2 hónap múlva, amikor az oldal látogatottsága a mostaninak a 70%-a lesz és a zsíros bevételek apadni kezdenek mit fognak szólni a mocskos zsidó maffia weboldaláról :D

Mondjuk már az önmagában vicces dolog volt, hogy ott eleve megjelentek :)

A kérdező fogalmazása meg a világ legviccesebbje :DDDD Szegény elnyomott 70e magyar! Az alapvető emberi jogukat, a facebook.com használatában korlátozva lettek. Brühühü, hogy mernek saját működési szabályzattal rendelkezni és azt betartatni?! Felháborító!"

A kár az, hogy te és a hozzád hasonlók nem takarodnak el az országból.

Amúgy ez hasonlít amit itt összeokádtál a 63%-os IQ-ddal arra amikor sipákoltatok a szenny, mocsok klubrádiótokkal, "féltettétek a szólásszabadságot", közben meg nagy tartozásokat halmozott fel.

Ilyen mocsokságot, nem sugározhatta ingyé' a mocskot! :)

2013. júl. 19. 09:46
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

Az a kár, hogy nem röhögitek ki magatokat, hanem halál komoly arccal használjátok a BÜDÖS ZSIDÓ multi oldalát, mert ugye az kényelmes és mindenki fent van. Meg tök kényelmes a FB-komment plugint használni a kuruttyon is, elvégre nehogy már szegény szerkesztőknek kelljen programozni! És a 10-ből 9 kamunickkel írogatóra is rá lehet mondani, hogy Igazi Emberek és ez az ő véleményük.

Ugyanez van minden másban is: telefröcsögitek a netet a büdös gazdapusztító multi 149Ft-s tejével, de amikor kimentek a piacra és a hős kétkezi gazda 250Ft-s tejét meglátjátok már fordultok is vissza a tesco irányába "majd a többi elvtárs megveszi ezt, én csak egyedül vagyok, az én vásárlásom mit sem ér" alapon.

A Facebook egy magáncég tulajdona és a használatával automatikusan elfogadjátok a működési szabályzatát. Amit a rühes kurutty úgy százezerszer megsértett. Megérdemlitek a törlést, a hőbörgésetek meg a világ legviccesebbje :D Kb. olyan, mintha azért sírnátok, mert nem árulnak a környéketeken kóser ételeket.

2013. júl. 19. 12:52
 15/18 anonim ***** válasza:
egy zsidó szervezet tiltatta be, látszik kit sértett meg leginkább az igazság, amúgy ez az akció visszafele sült el, most az is a kuruc mellé állt aki eddig ellenük volt pl: Puzsér
2013. júl. 19. 12:57
 16/18 anonim ***** válasza:
10%

Az a véleményem, hogy undorító...

De, ha már törölték a hivatalos fb oldalt, remélem törlik a Miért a Jobbik? oldalt is. (Ahol undorító módon meggyalázzák a Jobbik összes tagját) Ja és ha itt tartunk, azt az oldalt is töröljék, ahol a nemzeti érzelmű embereket gúnyolják és vicceket, meg kamu dolgokat írnak rólunk. Így lenne fair a dolog.

2013. júl. 19. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

" Az a kár, hogy nem röhögitek ki magatokat,

hanem halál komoly arccal használjátok a

BÜDÖS ZSIDÓ multi oldalát, mert ugye az

kényelmes és mindenki fent van. Meg tök

kényelmes a FB-komment plugint használni a

kuruttyon is, elvégre nehogy már szegény

szerkesztőknek kelljen programozni! És a 10-

ből 9 kamunickkel írogatóra is rá lehet

mondani, hogy Igazi Emberek és ez az ő

véleményük.

Ugyanez van minden másban is:

telefröcsögitek a netet a büdös gazdapusztító

multi 149Ft-s tejével, de amikor kimentek a

piacra és a hős kétkezi gazda 250Ft-s tejét

meglátjátok már fordultok is vissza a tesco

irányába "majd a többi elvtárs megveszi ezt,

én csak egyedül vagyok, az én vásárlásom mit

sem ér" alapon.

A Facebook egy magáncég tulajdona és a

használatával automatikusan elfogadjátok a

működési szabályzatát. Amit a rühes kurutty

úgy százezerszer megsértett. Megérdemlitek a

törlést, a hőbörgésetek meg a világ

legviccesebbje :D Kb. olyan, mintha azért

sírnátok, mert nem árulnak a környéketeken

kóser ételeket."

Az kár, hogy az ilyeneknek mint neked is van szavazati joguk! Amúgy meg állandóan telesz rjátok a netet, világot, hogy milyen nácitarisznyaharisnya, ennek ellenére mégsem húzzátok el a csíkot. :) Igazán a tükörbe nézhetnél a hozzád hasonló democsokratákkal, és már le lett írva, hogy akkor a többi balfék liberós, és antimagyar oldalt is leszehetné az a viccoldal fakebuk. De hát neked ennyi értelmezése se megy.... :D Ahhoz képest, higy magadfajtájú röhögi a széljobberek elméleteit eléggé sokat foglalkoznak ezzel a kis, jelentéktelen országgal.

Személy szerint tõlem az egész faszbuk megszûnhet, nagyon nem tudna érdekelni. :)

2013. júl. 19. 17:35
 18/18 anonim ***** válasza:

"Személy szerint tõlem az egész faszbuk megszûnhet, nagyon nem tudna érdekelni. :)"

Akkor tulajdonképp mi is a probléma az oldal törlésével? Ha ilyen hevesen zsidóellenesek vagytok egy vérzsidó, multit miért támogattok a szolgáltatásuk aktív használatával?

Szerkesszetek vérjobbos közösségi oldalt és örüljetek ha ott lesztek hetvenezren (kb. úgy sohanapján kiskedden:) ).

Egy magáncég kirúgta a tulajdonából azokat, akik nem tartották be az általa alkotott szabályokat, ennyi történt.

Ez a visszafelé elsülés nagyon vicces, terjedt a kurutty kommentrészlegében vagy 10 új oldal linkje, általában 100-500 közötti követőszámmal, az egyetlen nagyobbnak volt 3000 likeja. Mindet jelentettem a FB-nak, gondolom nem egyedül. Feltételezem mindet törölték is mára :)

Alapítsatok Turulcsirkebookot, ott azt csináltok amit akartok!

2013. júl. 19. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!