Mit szóltok ahhoz, hogy ilyen sok ember él segélyekből? Aki dolgozik, meg elviszi a pénzét az adó!
Amúgy meg nem megélhetési porontygyártásból kéne megélni!Szerinted hol nem f0ssák le mi van a gyerekükkel.Utána megy lopni,rabolni,később maffiába!Vagy felszedi egy intézet és csak 18 év után "kupálódik ki" az élet "bizniszből"...
Sajnálom ha ilyen a hangvéelem,de most ezzel felb4sztál!
Én még nem szorultam segélyre, nem tudhatom.
Ha rászorulsz, adnak.Ha rászorultál és nem adtak akkor meg miért itt panaszkodsz nekem?
"Amíg nincs munkája valakinek akkor szerintetek miből éljen?!"
Talán nem állatkodni kellett volna az iskolában,hanem tanulni, utánanézni hogy mi a keresett szakma, mivel elhet dolgozni és nem csak találomra járni ahol épp könnyű. Most jöttem ki a suliból, elmondjam kik nem találnak munkát MANAPSÁG? Azok akik b*sztak megtanulni rendesen a szakmájukat és nem óhajtanak egy kicsit sem tanulni. Mellesleg munkaügynél még fizetnek hogy szakmát tanulj, nem segélyen kellene lógni,hanem tanulni tovább.
"Mindenkinek joga van a szociális biztonsághoz, hogy legyen biztos bevétele amiből el tudja látni magát és a családját amíg talpra nem áll. "
A kommunizmus elbukott. Pont ezért, túl sok volt a kifizetés,kevés a befizetés.
Az a gond, hogy a segélyrendszer rosszul van kialakítva. másik baj az, hogy a gazdagoknak kedvez az adórendszer, míg a minimálbéresek nettó reáljövedelme alaposan megcsappant.
Sokak csak igen keveset tudnak és frázisokban beszélnek a segélyekről, pedig igenis vannak, akik igenis rászorulnak, és mégis nagyon keveset kapnak. Annak is azt mondod, hogy előbb dolgozzon, aki egész életében fekvőbeteg, és a gyógyszereit gyógyászati segédeszközeit nem tudja kiválta(t)ni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!