Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt még ilyen ember?

Van itt még ilyen ember?

Figyelt kérdés
Aki fél ettől a kategóriától? Vagyis fél, hogy olyat ír, kérdez ami nem tetszik a hatalomnak? Van erre esély?

2013. júl. 11. 21:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Aki fél, az hülye (már bocs a kifejezésért) :) Aminek meg kell történnie az meg is történik, felesleges félni.
2013. júl. 11. 21:38
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Mármint paranoiásra gondolsz? Mindenféle pszichátriai eset előfordul itt, szóval az is biztos van.
2013. júl. 11. 21:42
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Ezért valószínűleg holnap 3 FBI ügynök fog felkeresni és 10-től-50 évig terjedő szabadságvesztésre fognak ítélni vagy kivégeznek.

Én már csak tudom...

Mobil használatával with: Váci Fegyház és Börtön/magánzárka.

2013. júl. 11. 21:42
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Ez a kategória két dologra jó: Pont farmolásra vagy pedig pont süllyesztésre, másra nagyon nem:D

Ha azt mondod, amit a nép hallani akar, akkor majd a monitor előtt bólogatni fognak, és nyomják is a zöld kezecskét. Másesetben a másikat.

Nemrég volt egy olyan kérdés, hogy egy homoszexuális pár molesztálta a gyerekét.

Phú, ha te láttad volna, hogy mennyi gyűlölet ömlött ki a frusztrált emberekről. Aki nem megnyúzni vagy megölni, megkínozni akarta a melegeket, az 0%. Mindenki más 100-80%:D

Ide csak mellék accal járok fel, mert sajnos én sokszor nem a nép véleményét osztom. A nép sokszor hülye. Ez van.

Büszke vagyok sokszor arra a 0%-omra, mert az is mutat sokszor valamit:D

Félni viszont egyáltalán nem félek, mitől félnék? A kormánytól? Kisebb nagyobb dolga is van, mint ezt az oldalt figyeltetni. Itt úgyis csak toporzékoló emberkék vannak, mégis milyen veszélyt jelentenénk? Forradalmat itt úgyse fogunk szőni, ahoz nem lenne elég kitartó a csapat, féltené az egyszem munkáját, vagy a saját bőrét. Az pedig nem fogja szivenütni mondjuk Orbánt, hogy nem szivecskékkel rakják tele a nevét. Nyugi, nem kell félned.

Csak van itt egy pár őrült ki ember vér után kívánkozik, de amúgy békés ez a kategória:D

2013. júl. 11. 21:44
 5/15 anonim ***** válasza:
volt idő ...
2013. júl. 11. 22:24
 6/15 ConnectCare ***** válasza:

"Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz mint nem félni..."

Bibó István

2013. júl. 11. 22:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Az túlzás hogy félek, de óvatos vagyok. Körültekintőnek kell lenni, nem szabad teljesen kitárulkozni.

Épp ezért én is megpróbálom tagadni, hogy UTÁLOM a fideszt, meg orbánt is!:)

2013. júl. 11. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy rengetegen olyat írnak, ami nem tünteti fel pozitív színben a jelenlegi kormányt... de aki attól fél, hogy ebből bármi hátránya származik, az nem érte el agyilag egy prokarióta szintjét sem... magyarul hü..lye mint a segg. Most hogy tökéletesen megválaszoltam, jöhetnek a zöld kezek, vagy lehet törölni a kérdést.
2013. júl. 11. 23:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Mert egy kis üldözési mánia az máris azt jelenti, hogy hülye vagyok? gratulálok!
2013. júl. 12. 09:46
 10/15 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek igaza van, és higgyük el a nagytestvér mindent szemmel tart. Tévedés azt hinni hogy a mai technika, pl hagvezérelt kamerás tv, a mobiltelók, és sok más kütyü csak a mi kényelmünket szolgálja, ezen keresztül simán megfigyelhetnek minket, és teszik is.
2013. júl. 12. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!