Van itt még ilyen ember?
Ezért valószínűleg holnap 3 FBI ügynök fog felkeresni és 10-től-50 évig terjedő szabadságvesztésre fognak ítélni vagy kivégeznek.
Én már csak tudom...
Mobil használatával with: Váci Fegyház és Börtön/magánzárka.
Ez a kategória két dologra jó: Pont farmolásra vagy pedig pont süllyesztésre, másra nagyon nem:D
Ha azt mondod, amit a nép hallani akar, akkor majd a monitor előtt bólogatni fognak, és nyomják is a zöld kezecskét. Másesetben a másikat.
Nemrég volt egy olyan kérdés, hogy egy homoszexuális pár molesztálta a gyerekét.
Phú, ha te láttad volna, hogy mennyi gyűlölet ömlött ki a frusztrált emberekről. Aki nem megnyúzni vagy megölni, megkínozni akarta a melegeket, az 0%. Mindenki más 100-80%:D
Ide csak mellék accal járok fel, mert sajnos én sokszor nem a nép véleményét osztom. A nép sokszor hülye. Ez van.
Büszke vagyok sokszor arra a 0%-omra, mert az is mutat sokszor valamit:D
Félni viszont egyáltalán nem félek, mitől félnék? A kormánytól? Kisebb nagyobb dolga is van, mint ezt az oldalt figyeltetni. Itt úgyis csak toporzékoló emberkék vannak, mégis milyen veszélyt jelentenénk? Forradalmat itt úgyse fogunk szőni, ahoz nem lenne elég kitartó a csapat, féltené az egyszem munkáját, vagy a saját bőrét. Az pedig nem fogja szivenütni mondjuk Orbánt, hogy nem szivecskékkel rakják tele a nevét. Nyugi, nem kell félned.
Csak van itt egy pár őrült ki ember vér után kívánkozik, de amúgy békés ez a kategória:D
"Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz mint nem félni..."
Bibó István
Az túlzás hogy félek, de óvatos vagyok. Körültekintőnek kell lenni, nem szabad teljesen kitárulkozni.
Épp ezért én is megpróbálom tagadni, hogy UTÁLOM a fideszt, meg orbánt is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!