Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt még ilyen ember?

Van itt még ilyen ember?

Figyelt kérdés
Aki fél ettől a kategóriától? Vagyis fél, hogy olyat ír, kérdez ami nem tetszik a hatalomnak? Van erre esély?

2013. júl. 11. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Mert egy kis üldözési mánia az máris azt jelenti, hogy hülye vagyok? gratulálok!"

Hát az üldözési mánia mint a neve is mutatja nem jó dolog, még akkor se ha kicsi van. A kicsit pszichopata ember sem normális.

2013. júl. 12. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:

"A kérdezőnek igaza van, és higgyük el a nagytestvér mindent szemmel tart. Tévedés azt hinni hogy a mai technika, pl hagvezérelt kamerás tv, a mobiltelók, és sok más kütyü csak a mi kényelmünket szolgálja, ezen keresztül simán megfigyelhetnek minket, és teszik is."

:DDDDDDDDDDDD

2013. júl. 12. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:

figyelj teljesen mindegy hogy ide (gyakori kérdések) mit írsz ki kérdésnek, vagy épp mit válaszolsz. max ki tiltanak az oldalról,

persze rá kerülsz egy "listára" hogy mért csaptak ki.

ha meg olyat nézel ami a hatalomnak nem tetszik vagy épp tetszik mert nézed, és rád szállhat hogy antiszemita vagy meg rasszista csak meg nézik az IP cimet és kész máris tudják hogy ki vagy.

tudod mekkora hálózatot hoztak létre hogy az emberek internetes dolgait megnézzék vagy épp nyomon kövessék...

a gyakori kérdések pont ilyen ha felteszel egy kérdést máris tudnak rólad "mindent"...

én már leszarom...

a magyart szidhatod

a cigányt kevésbe, de ha zsidózol máris véged.

2013. júl. 13. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:

ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ

NEM VOLT HOLOKAUSZT

NINCS MIKULÁS

NINCS HÚSVÉTINYUSZI

ÉN VAGYOK AZ ANTIKRISZTUS

CIGÁNY

MAGYAR

Na, most maximum törlik a kommentemet. Szerintem nem fognak TEK-esek agyonlőni 2 napon belül.

2013. júl. 13. 20:19
 15/15 anonim ***** válasza:

NEM VOLT HOLOKAUSZT ?????

szóval tagadod ???

2013. júl. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!