A tranzakciós adót a bank átháríthatja?
Figyelt kérdés
Kaptam 1 levelet a banktól hogy a tranzakciós illeték megemelése végett változni fognak a díjköltségek amit a honlapjukon megtekinthetek. Ha nem írok vissza automatikusan elfogadom. Lehet hogy nem jól emlékszem de mintha nem azt ígérte volna bölcs vezérünk hogy ezt nem háríthatják rám?2013. júl. 16. 20:57
2/11 anonim válasza:
"Lehet hogy nem jól emlékszem de mintha nem azt ígérte volna bölcs vezérünk hogy ezt nem háríthatják rám?"
Bölcs vezéred nem igért véletlenül egymillió új munkahelyet? Két hét alatt közbiztonságot?
3/11 anonim válasza:
Én ezért váltottam bankot, mert átakarta hárítani az egészet.
4/11 anonim válasza:
Természetes is, hogy áthárítja. A tranzakciók a Bank és az ügyfél közötti mindennapos ügylet. Ezért miért fizessen a Bank külön adót? Szüntesse be a tevékenységét?
Orbán viszont ígérni tud, de betartani nem.
5/11 A kérdező kommentje:
Ugyan nem néztem még meg a honlapjukat de ha nekem mondjuk plusz 150Ft az adó akkor ők még hozzácsapnak 1 kis "kezelési" költséget is?
2013. júl. 16. 21:28
6/11 anonim válasza:
Tranzakciós adóként nem háríthatja át. Bármilyen költség jogcímén viszont azt emel, ami csak akar. És jé! Éppen a tranzakciós adó mértéke szerint!
7/11 anonim válasza:
Nem minden bank hárította át azért. Van amelyik le -le nyelt belőle .. pl pénz felvétel valahol továbbra is ingyenes. De van, ahol még a kártyás fizetésért is fizetni kell...
Váltáshoz egy kis segítség:
8/11 anonim válasza:
Orbán a nagyotmondás kiskirálya, csoda hogy még hisz neki valaki.
9/11 A kérdező kommentje:
Lakás hitelem van,nem hinném hogy nagyon könnyen lehetne váltani.
2013. júl. 16. 22:30
10/11 anonim válasza:
aki megteheti az váltson. Nyilván sokaknak ez nem lehetséges... de látszik, hogy egyes bankok egy az egyben átterhelik az adókat. A kisebbek, pedig versenyeznek az új ügyfelekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!