Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mely politikai pártokat kell...

Mely politikai pártokat kell elszámoltatni a választások után? És miért csak őket?

Figyelt kérdés

MSZP

SZDSZ

MDF

FIDESZ

JOBBIK

LMP

2009. okt. 19. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Egyértelműen az MSZP-t és az SZDSZ-t kell elszámoltatni, mert az ő két kormányciklusuk alatt kezdet ez az ország a lejtőn lefelé haladni.

Az emúlt húsz évet pedig már a redszerváltáskor elrontották mert a változásokban az MSZMP is résztvett továbbmenekítve magukat a következő rendszere, egyszerűen el kellet volna tőlük venni a hatalmat és örökre eltiltani őket a közügyektől(a pártfunkcionáriuskra gondolok azokra aki ténylegesen tevékenykedtek a pártban, nem azokra akiket kényszerből beléptettek)

2009. okt. 19. 13:44
 12/17 A kérdező kommentje:

„Egyértelműen az MSZP-t és az SZDSZ-t kell elszámoltatni,”

Na ez az ami furcsa, hiszen kettősmérce nemlétezik, nemlétezhet!

Persze az is kérdés hogy a Fideszesek közül kiket találhatunk?

De ha ott is lesznek, akkor őket is felelősségre kell vonni!

2009. okt. 19. 13:54
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

én ítam 13:44-kor

Kettős mérce?? Én ilyet nem mondtam.

nem a Fidesz volt kormányon az elmúlt nyolc évben, tehát nem az ő felelősségük. De amikor '98-'02 közt kormányon voltak sztem igenis jól végezték a munkájukat.

2009. okt. 19. 17:49
 14/17 A kérdező kommentje:

Én nem állítom hogy rosszul.

De az hogy jól végzed a munkád, még nem mentesít a törvények betartása alól.

Ha valami kidől róluk is, akkor azzal is elkell számolni!

2009. okt. 19. 22:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Jahh, és az önkormányzatoknál is lehet mutyizni!

Persze nem állítok semmit, de akkor is lehet!

2009. okt. 19. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyébként ha észrevettétek, minden egyes választás előtt feljön ez a "Nosza, számoltassuk el az előző kormányt!" téma. Mindig. Ugyanis tudják, hogy ezzel kielégítik az elégedetlen állampolgárok java részét, azaz azt sugallják, hogy ha őket választják majd meg, akkor hű de nagy rendteremtés lesz, és nem lesz többet korrupció! Aztán amint kormányra kerülnek, ez szépen elfelejtődik.

Ezt mindegyik párt eljátszotta már, de sosem mernék megtenni, ugyanis akkor azonnal előjönne az a kérdés, hogy akkor most szépen ők is számoljanak el mindennel. Mivel ők ugyanolyan sárosak, ezt nem mernék megkockáztatni.

De kampányszövegnek tökéletes, a népek simán megkajálják az "igazságosztó párt" szöveget. A legrégebbi trükk a könyben.

2009. okt. 20. 08:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Figyi, hogyne lehetne .. épp ezt írtam, magyar körülmények között tulképpen bármit, amihez csak képük van, sőt azt is amihez már nincs!

Itt abszolút következmények nélkül mehet minden, majd elsikáljuk, aztán kész.

A magyar ember meg tudod nagyon birka, dehogy bosszulja, csak tűr és tűr és tűr ... ennyi

2009. okt. 20. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!