Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka, hogy ennek a...

Mi az oka, hogy ennek a kategóriának (politika) rohamosan csökken a színvonala?

Figyelt kérdés

NEM PROVOKÁCIÓ, EZ AZ IGAZSÁG

Nem azt mondom, hogy 3 éve amikor elkezdtem ezt az oldalt nem voltak idióták (én mondjuk akkor közéjük tartoztam) de mondjuk voltak még értelmesek is (ők voltak túlnyomó többségben) most meg ott tartunk, hogy tele van az oldal nácikkal meg elvakult balosokkal akik csak üvöltenek, hogy náci, zsidó, cigány, német, hungarófób, ultramagyar meg hasonlók...

Minden eszmében voltak régen is emberek de nem voltak ilyen buták mint a mostaniak többsége...

Már alig maradtak a régiek közül...:(

Mi lesz itt? IQ féle katasztrófa?

2013. júl. 10. 20:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, ha kiderülne hogy okosakkal kéne példálóznod az nem menne. Kolpelével ne gyere, mert csak osztani járt ide az észt meg hencegni ! Ritka tahó volt és I.Q light.
2013. júl. 10. 21:30
 22/40 anonim ***** válasza:
49%

Nézd.

Én mint Jobbikos, már a választások előtt ugyan ezzel a felfogással próbáltam leírni hogy.

A globális kapitalizmus problémái erősen kezdenek kidomborodni. A válság nem egy egyszerű ciklikus fogyasztói, hanem rendszerválság. Hogy a fejlett országok hanyatlása megindult, a perifériák felzárkózása lehetetlen, az Eu csak konzerválja az elit fölényét és lehetőségeit, stb stb.

Az idő úgy érzem hogy bőven engem igazol, miközben a sok Eu fan meg libsi a vadkapitalizmus bálványozására hajlamos ember folyamatosan érvek nélkül hőzöng!

Akkor hol is az IQ?

2013. júl. 10. 21:34
 23/40 anonim ***** válasza:
31%

Én tudom a választ: mert a kormány jól végzi a dolgát, és nincs mibe belekötni, ezért csak a beszólogatás megy itt.

Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

Na várom a komoly válaszokat erre :)

2013. júl. 10. 21:35
 24/40 anonim ***** válasza:
2013. júl. 10. 21:37
 25/40 A kérdező kommentje:
VÉGRE! ÉRKEZNEK AZ ÉRTELMES EMBEREK IS :)
2013. júl. 10. 21:38
 26/40 A kérdező kommentje:
Én előbb tettem fel a kérdést 3/4 órával és elég buta lekopizni a kérdésem..
2013. júl. 10. 21:39
 27/40 anonim ***** válasza:
66%
Nem én vagyok a kérdező.
2013. júl. 10. 21:39
 28/40 anonim ***** válasza:
27%
Ki számít nácinak ?
2013. júl. 10. 21:48
 29/40 anonim ***** válasza:
88%

Hát én kb. 3 és fél éve járok ide és akkor is ilyesmi volt.

De nem baj, jó nekem ez. :D

Elvagyok vele.

2013. júl. 10. 21:52
 30/40 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy volt ilyen de nem ennyi.
2013. júl. 10. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!