Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetséges az, hogy a...

Hogy lehetséges az, hogy a zsidóság a jelenlegi rendszerben (liberális képviselői demokráciában) mindig a hatalom közelében vannak?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy a vezetőségi körben többnyire ők vannak annak ellenére, hogy kisebbséget képviselnek. Mert például Gyurcsány, Bajnai, Orbán és a néhai Horn és Göncz biztosan zsidó származású. De ez csak néhány név a sok közül! Hogy a fenébe lehetséges ez szerintetek? Miért van kizárva a többségi nemzet a hatalomból?

2013. júl. 10. 19:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%

Annyira gyönyörű a radikálisok között a "zsidó" fogalom léte. Egy mitikus, akárkire rácsapható, természetesen szitokszó, ami alá mindenki beletartozik, aki nekünk nem tetszik :DDD

Gyurcsány meg Bajnai azért azok, mert ÚGY NÉZNEK KI? :DDDD Tán a híres-neves karikatúra a bibircsókos orrú kezét dörzsölő, gonoszan nevető zsidóról ihletett meg? Göncz szülei meg kommunisták voltak és "abban az időben főleg zsidók voltak a támogatók"? Aha, hűvös történet tesó, gondolom tudod, mert személyes nyilvántartást vezettél :DDD

Tetszik ez a mélymagyar "zsidó" kifejezés. Kérdező, nem tetszel nekem! Zsidó vagy!

Emberek, kijelentem, hogy a kérdező zsidó.

Ami ugye rossz és megvetendő, mert minden zsidó egy két lábon járó sztereotípia. Csak mi, magyarok vagyunk egyéniségek. Minden francia csigát zabál, a németek wurstot, a zsidók pedig szűzlányok vérét. Pont.

Ezentúl üldözzük kérdezőt tűzzel-vassal, mert zsidó.

2013. júl. 10. 21:37
 22/30 anonim ***** válasza:
75%
A zsidóság mindig is a városokban koncentrálódott, mert ott volt a legnagyobb az üzleti lehetőség és mivel általában az értelmiségi munkát is ők végezték, ezért belőlük alakult ki az a szabadelvű, vezető réteg, amely megdöntötte a konzervativizmust és a monarchiákat Európa szerte. Aztán persze generációról generációra maradtak a helyükön, így most is így vannak ott.
2013. júl. 10. 21:41
 23/30 anonim ***** válasza:

"Enek a kőzőpkőri keresztény tőrvények a fő okai.

A vallás tiltota a hitelezést a zsidók eből szedték eg magukat ők letek bankárok."

Igazából már a kereszténység előtt, az ókorban is szívesen foglalkoztak kereskedelemmel és pénzügyekkel, szóval ez amiatt volt.

Nézz csak utána, hogy Babilonban, a Perzsa Birodalomban és a Római Birodalomban mivel foglalkoztak általában a zsidók.

2013. júl. 10. 21:47
 24/30 anonim ***** válasza:
33%

Horn Gyula zsidó. Az unokahúga, Havas Szófia nyíltan vállalja zsidóságát. Ez nem volt soha titok.

A Fideszből Fónagy is zsidó, az MSZP-ből Szanyi kapitány.

Lehetne sorolni. Bajnai is az.

Gyurcsány apja nem zsidó, Fletó mindig utálattal beszél róla (szélsőjobboldali, reakciós, ellenforradalmi stb.) és az anyja sem. Egyszerű pápai suttyó proli, tele komplexussal.

2013. júl. 10. 23:30
 25/30 anonim ***** válasza:
28%

Nah már kaptad is kérdező hogy turbó magyar vagy hurráá.

Fel sem merült bennetek libsikék hogy nem csak a magyar közéletről van szó, vagy úgy általában de már náci a kérdező? Pedig még véleményt sem mondtál róluk, de már ördögtől való vagy, magyarán ők is rasszisták antimagyarok a maguk gonosz módján, üdv a klubban :)

Az említettek közül talán csak orbán nem zsidó.

Nincsenek kizárva, bár de kivannak, és még sem.

Mert ha lenne rájuk szavazó illetve pénzesebb magyar támogatók, akkor lehetne.

Nem véletlen vannak a vállalkozók tönkretéve ne hogy legyen egy pár Szécsényi.

Akik vannak azok is csak azért mert lepaktáltak az idegenekkel, akik nálunk jóval szervezettebbek, mert ők velünk szemben egységesek, a mi kárunkra.

De amíg ez nincs meg, maradnak a zsidók.

Bár még ha lennének is igaz magyarok úgy járnának mint Kennedy vagy Chavez.

Mivel a golyó ma már nem polkorrekt, ezért inkább megölik rákkal, mert azt nem lehet bizonyítani.

Öngyilkos meg ki akarna lenni?

Ez a birka nép úgysem szavazna rá, akkor meg minek halljon meg értük felesen?

2013. júl. 11. 02:17
 26/30 Regal ***** válasza:
100%

Úgy lehetséges, ahogy te - és a hozzád hasonló gondolkodásúak is - csinálod! Ráfogod emberekre, hogy zsidók, és lőn, már alakul is a statisztika "mindigre" és "mindenkire".

Más részről, a zsidó vallásúak jelentős része tanul, nem csak iskolába jár melegedni, így a tanultsága, iskolai végzettsége megfelel olyan pozíciók betöltésére, ahova a sík hülyének nem.

Tanulj, okosodj - ne csak okoskodj! -, és neked is lesz esélyed valami miniszteri szék elfoglalására, vagy mehetsz jogásznak, közgazdásznak, bankárnak, akárminek, hogy majd rólad is valaki, akinek akkora az IQ-ja, mint a lábmérete, majd azt mondhassa, hogy biztos zsidó vagy, esetleg cigány.

Tényleg ennyire hülyének tartod a magyar embereket, hogy kizárod az egész magyarságot abból, hogy ők is lehetnek esetleg magas beosztásban? Ez sértő!

2013. júl. 11. 07:02
 27/30 anonim ***** válasza:

OFF

21-es válaszoló. Én téged nagyon szeretlek :D

ON

Én már csak azt szeretném tudni, hogy honnan veszitek, hogy zsidók? Tudhattok valamit, ha még a barátnőmnek se tűnt fel, pedig az apja tősgyökeres izraeli. Taníts, Mester! :D Azt viszont ne mondd, hogy az arcukról gondolod ezt, mert akkor rituálisan kivetem magam a negyedik emeletről. És mitől tűnik neked zsidónak? Nagy az orra? Vagy netán táblàt hord a nyakában "zsidó vagyok" felirattal? Mert mást tényleg nem tudok elképzelni... Tetszik nekem ez a nagymagyar 'zsidó' kifejezés. Aki neked nem szimpatikus, az zsidó.Mi lenne, ha a gyerekek is így gondolkoznának? "Anya! A szomszéd Pisti biztos zsidó, mert nem akarja odaadni a kisautóját, hogy játszhassak vele!"

Szeretettel: valaki, akit nyugostan teleaggathattok 'libsi' meg 'zsidó' jelzőkkel, ha ettől megnyugszik a kis lelkivilágotok.

2013. júl. 11. 12:00
 28/30 anonim ***** válasza:

OFF

21-es válaszoló. Én téged nagyon szeretlek :D

ON

"Én már csak azt szeretném tudni, hogy honnan veszitek, hogy zsidók?"

Talán mert ők maguk állítják magukról?

Tudhattok valamit, ha még a barátnőmnek se tűnt fel, pedig az apja tősgyökeres izraeli. Taníts, Mester! :D Azt viszont ne mondd, hogy az arcukról gondolod ezt, mert akkor rituálisan kivetem magam a negyedik emeletről. És mitől tűnik neked zsidónak? Nagy az orra?

"Vagy netán táblàt hord a nyakában "zsidó vagyok" felirattal?"

Ilyenre is volt már példa, csak sárga csillaggal a tavalyi tüntetésen. Akkor elég sok coming out volt. :)))

---

Mit jelent az, hogy "nagymagyar"?

Ilyen szó nincs.

Gondolom jó dolog lehet, lásd: nagy ember, nagy sportoló, nagy művész, nagy tudós.

'zsidó' kifejezés. Aki neked nem szimpatikus, az zsidó.Mi lenne, ha a gyerekek is így gondolkoznának? "Anya! A szomszéd Pisti biztos zsidó, mert nem akarja odaadni a kisautóját, hogy játszhassak vele!"

"Szeretettel: valaki, akit nyugostan teleaggathattok 'libsi' meg 'zsidó' jelzőkkel, ha ettől megnyugszik a kis lelkivilágotok."

Pepitába: valaki, akit nyugottan (ugye nem baj, hogy a nyugostant kijavítottam?) teleaggathattok 'náci' meg 'nagymagyar' jelzőkkel, ha ettől megnyugszik a kis lelkivilágotok.

2013. júl. 11. 12:10
 29/30 A kérdező kommentje:
Jó elismerem, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést és a biztosan zsidó származású helyett lehetségest kellett volna írnom. De az viszont biztos, hogy a zsidó lobbi előrébb van a magyarnál.
2013. júl. 11. 18:26
 30/30 anonim ***** válasza:

Ezt kőszőnd a németeknek szét szorták a viláfba zsidókat igy usa kapot eg ycsomó zsidót.

Amugy az arab országokba nincs zsidó lobbi

2013. júl. 11. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!