Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetséges az, hogy a...

Hogy lehetséges az, hogy a zsidóság a jelenlegi rendszerben (liberális képviselői demokráciában) mindig a hatalom közelében vannak?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy a vezetőségi körben többnyire ők vannak annak ellenére, hogy kisebbséget képviselnek. Mert például Gyurcsány, Bajnai, Orbán és a néhai Horn és Göncz biztosan zsidó származású. De ez csak néhány név a sok közül! Hogy a fenébe lehetséges ez szerintetek? Miért van kizárva a többségi nemzet a hatalomból?

2013. júl. 10. 19:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%

"Mióta? Mindkettő zsidó."

Mert 36%-os értékeléssel, névtelenül te azt mondod az Interneten?

Ok.

2013. júl. 10. 20:10
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem vagyok keresztény, sem "ősmagyar". Másrészt ez nem holmi kitaláció!

Gyurcsány: az arcáról süt a zsidósága. De ez természetesen nem meggyőző érv. Az viszont gondolom nem lehet véletlen, hogy felesége a kiválasztott nép tagja, illetve lelkes filoszemita.

Bajnai: Dettó Gyurcsány hasonmás. Szinte ugyan olyan érték rendel és arcszerkezettel.

Orbán: Apja cigány, anyja valószínűleg zsidó. Ha zsinagógába hívják egyből ugrik, mint az előző kettő. Felesége szintúgy zsidó.

Horn: Szülei Horthy idején meggyőződéses kommunisták voltak és akkor tájt többnyire a bibsik képviselték azt az eszmét. Meg egyébként is sok vita volt már származásával kapcsolatban, ez pedig megint csak nem lehet véletlen.

Göncz: SZDSZ alapító tagja, Göncz Kinga apja. Átált a világháború idején a szovjetekhez, ami nem nagyon volt szokás a magyarság körében.

A másik pedig az, hogy a zsidó származás nem feltétlenül jelenti az Izraelita valláshoz tartozást. Itt van példaként Balogh zoltán esete, aki zsidóként Református hitű. Vagy Rákosi Mátyás és Kun Béla, akik kommunisták voltak.

Valamint nem azt írtam, hogy "mindenki zsidó", hanem hogy többséget alkotnak bizonyos pozíciókban. Többek közt a médiában is és ennek köszönhető az, hogy a balga nép az előbb említett politikusokra szavaznak.

2013. júl. 10. 20:17
 13/30 anonim ***** válasza:
15%
Egyetértek veled, kérdező.
2013. júl. 10. 20:23
 14/30 anonim ***** válasza:
27%
Jobbikos "nézetű" vagyok, viszont, szerintem Vonában vannak cigányos (nem zsidós) vonások. Nem azért mondom, hogy "kicsúfoljam", csak ez az észrevételem a kinézetével kapcsolatban. Természetesen, jellemre teljesen magyar, és nincs bajom vele.
2013. júl. 10. 20:27
 15/30 anonim ***** válasza:
52%

Enek a kőzőpkőri keresztény tőrvények a fő okai.

A vallás tiltota a hitelezést a zsidók eből szedték eg magukat ők letek bankárok. Eg gazdag bankár család gyereke nagyob eséjel kerőlbe gazdasági suliba. egy orzág vezetésébe gazdasági szakemberek kellnek neem álltalános iskolai tanárok vagy gépészek .

És ügyvédnek is sok zsidó megy.

2013. júl. 10. 20:51
 16/30 anonim ***** válasza:
80%

Hát, igen kedves kérdező. Ez a Gyurcsány meg Bajnai tényleg annyira a hasonlít egymásra, hogy én is rendszeresen összekeverem.

/SARCASM OFF

Pontosan erről beszéltem, az ilyen nyakatekert, hajánál fogva előrángatott érvek, amik szerint mindenki zsidó, akivel történetesen nem szimpatizálsz.

2013. júl. 10. 20:52
 17/30 anonim ***** válasza:
85%

Sem Gyurcsány, sem Bajnai, sem Orbán, sem Horn, sem Göncz nem zsidó, meg nem is cigány.

Hitler Dolfi bácsi megmondta, hogy az egyszerű agyatlan népnek csak egy ellenséget szabad felmutatni, nehogy megzavarodjon, ezért mindenkit bele kell préselni abba a kategóriába. Ezért gondolja minden 70 IQ alatti egyed, hogy aki gonosz, hülye, vagy csak nem tetszik a mondandója, az biztos zsidó.

2013. júl. 10. 21:04
 18/30 anonim ***** válasza:
43%
Részeben egyetértek veled kérdező, de a válaszolók között sok az igazság. Ennyire nem nyíltak a zsidók. Sok - számunkra - neve nincs, képviselő sétálgat a parlamentben izraeli zászlóval az öltönyük hajtókáján, és más országok vezetésében is. Akik nyilván Izrael érdekeit képviselik a világon szétszórva - holott a miénket kellene. Ez sok összeesküvés elméletre enged következtetni, hogy az izraeliek akarják irányítani a világot, már irányítják is stb.
2013. júl. 10. 21:06
 19/30 anonim ***** válasza:
28%

Azt nem tudom, hogy Bajnai zsidó-e , de, hogy filoszemita az hótziher.

[link]

[link]

Kedvencünkkel , Simon Peresszel:

[link]

2013. júl. 10. 21:14
 20/30 anonim ***** válasza:
28%
gyurcsány zsidó,és cigány,orbán magyar
2013. júl. 10. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!