Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért az E2014-el és nem a...

Miért az E2014-el és nem a Jobbikkal akarjátok váltani a Fideszt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 15:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Miskolc , Ózd?

Miskolcon elég erős a Jobbik jelenléte.

Talán erősebb, mint bárhol.

Miskolc , Ózd mind nagy iparváros volt amelyek a rendszerváltást nagyon megsínylették.

2013. júl. 11. 13:15
 32/34 MolotovPunk ***** válasza:
Egyébként ott a legerősebbek ők.Ez igaz.
2013. júl. 11. 13:21
 33/34 anonim ***** válasza:

A jobboldal szerint:

Vagy azért nyer egy baloldali politikus mert az otaniak nem igan találkoznak cigányal vagy azért mert a sok cigány megszavaza.

2013. júl. 11. 13:28
 34/34 anonim válasza:

"mert demokrata vagyok és nem nemzeti bolsevista

mert a piacgazdaságban hiszek, nem a tervgazdaságban

mert szeretem annyira a hazám és a nemzetem, hogy nem egy újabb önkény igájába hajtsam

mert a fejfájást a fej meggyógyításával akarom kezelni, és nem azzal, hogy levágom a fejet"

1.a bolsevizmusnak beharangozott Magyarországon 24 éve.

2.az Orbán kormány már kialakította a saját kis önkény uralmát, tehát már benne vagyunk az "önkény igájában"

3.nem attól lesz valaki nagy magyar, hogy kimegy a hősök terére magyar zászlóval a kezében és hangosan énekli a himnuszt!

2013. júl. 15. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!