Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért az E2014-el és nem a...

Miért az E2014-el és nem a Jobbikkal akarjátok váltani a Fideszt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 15:08
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
35%
Akarja a rosseb leváltani. A liberálisok és a szocik kipróbálták az elképzeléseiket és mint azt láttuk nem jött be. Még ma is ennek a levét isszuk. Isten őriz, hogy vissza jöjjenek. Lássuk mi lesz 5-10 év múlva, ha nincs változás, akkor el lehe gondolkodni a változáson. Addigra az elmúlt. 20 év begyöpösödött agyu szoci, és liberális gondolkodású elit is leváltodik. Azt ki tudja nem csak a lopkodáshoz lesz eszük. Addig meg inkább maradjon a fidesz.
2013. júl. 10. 15:51
 12/34 Dick Esmen ***** válasza:
63%
Mert vállalhatatlanok számomra a jobbik eszméi.
2013. júl. 10. 16:07
 13/34 anonim ***** válasza:
17%
Miért, mikkel lehet még?
2013. júl. 10. 16:08
 14/34 anonim ***** válasza:
50%

kedves kérdező!

mert demokrata vagyok és nem nemzeti bolsevista

mert a piacgazdaságban hiszek, nem a tervgazdaságban

mert szeretem annyira a hazám és a nemzetem, hogy nem egy újabb önkény igájába hajtsam

mert a fejfájást a fej meggyógyításával akarom kezelni, és nem azzal, hogy levágom a fejet

2013. júl. 10. 16:12
 15/34 anonim ***** válasza:
19%
Van ilyen párt is, hogy E2014?
2013. júl. 10. 16:15
 16/34 anonim ***** válasza:
32%

"mert demokrata vagyok és nem nemzeti bolsevista

mert a piacgazdaságban hiszek, nem a tervgazdaságban

mert szeretem annyira a hazám és a nemzetem, hogy nem egy újabb önkény igájába hajtsam

mert a fejfájást a fej meggyógyításával akarom kezelni, és nem azzal, hogy levágom a fejet"

-Demokrata?Ez nálad mit jelent?

-A Jobbik is a piacgazdaságban hisz.A piac és a terv gazdálkodás megfér egymás mellett.

-Szereted, tényleg?Akkor miért olyan pártra szavazol amelyik,a magyar etnikum rovására van?

Tudod, hogy ez alatt a cigánytenyészetre gondolok.

Egyik párt sem csinál velük semmit.

Tehát , nem csinál semmit = nem szereti eléggé a magyarokat.

A te pártod még adná alájuk a lovat a sok liberális marhaságával.

Amikor ilyen "szabad demokrata" vezetés volt ,még a cigánypecsenye , cigánykerék szót is be akarták tiltani.

A fejlevágós dolgodat meg nem értem.

2013. júl. 10. 16:21
 17/34 anonim ***** válasza:
68%

Mert nem értek egyet a Jobbik elvei nagy részével. És, mert számomra sokkal szimpatikusabb az E2014.

(azt elismerem viszont, hogy a "cigány bűnözés" problémáját nem hiába hangoztatja a Jobbik)

Jöhet a lepontozás, de a véleményemet kérdezték-megkapták :)

2013. júl. 10. 18:09
 18/34 anonim ***** válasza:
26%
Az Együttel? Ilyet ki mondott? A Jobbik sokkal nagyobb párt. Az Együtt nem is biztos, hogy bejut a parlamentbe, az új rendszernek köszönhetően, hacsaknem... De az LMP is ilyen, eddig tartott a pályafutás, hacsak nem olvadnak össze a balosok, de Lehet-e Más a Politika ha azokkal szövetkeznek, akik ellen létre jöttek. Az Együtt is nem tudom kivel szövetkezne, MSZP? Nem is tudom, hogy ki kit húzna le. Az MSZP-nek lehet már annyi szavazója sem maradt ami az Együttnek jelenleg van.
2013. júl. 10. 18:14
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

Mert a gazdasági hejzet javitását szeretném nem a továbi rontását.

Ezal egyetértek a raszistákall hogy a fehér emberen kivüli főemlősők szaporodását visza kéne fogni. DE ezelen a jobbikse tesz semit. Sőt [link] ez max nővelné a szaporulatukat

[link] az őszes ember fő emlősők rendjébe tartozik milőt belekőtne vallaki

2013. júl. 10. 21:19
 20/34 MolotovPunk ***** válasza:
51%

Az lenne az ország csődje,ha Jobbik kerülne hatalomra.

Bár abban egyet értek veletek,hogy fidesz kormányt el kell söpörni a hatalomból.

2013. júl. 10. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!