Miért az E2014-el és nem a Jobbikkal akarjátok váltani a Fideszt?
kedves kérdező!
mert demokrata vagyok és nem nemzeti bolsevista
mert a piacgazdaságban hiszek, nem a tervgazdaságban
mert szeretem annyira a hazám és a nemzetem, hogy nem egy újabb önkény igájába hajtsam
mert a fejfájást a fej meggyógyításával akarom kezelni, és nem azzal, hogy levágom a fejet
"mert demokrata vagyok és nem nemzeti bolsevista
mert a piacgazdaságban hiszek, nem a tervgazdaságban
mert szeretem annyira a hazám és a nemzetem, hogy nem egy újabb önkény igájába hajtsam
mert a fejfájást a fej meggyógyításával akarom kezelni, és nem azzal, hogy levágom a fejet"
-Demokrata?Ez nálad mit jelent?
-A Jobbik is a piacgazdaságban hisz.A piac és a terv gazdálkodás megfér egymás mellett.
-Szereted, tényleg?Akkor miért olyan pártra szavazol amelyik,a magyar etnikum rovására van?
Tudod, hogy ez alatt a cigánytenyészetre gondolok.
Egyik párt sem csinál velük semmit.
Tehát , nem csinál semmit = nem szereti eléggé a magyarokat.
A te pártod még adná alájuk a lovat a sok liberális marhaságával.
Amikor ilyen "szabad demokrata" vezetés volt ,még a cigánypecsenye , cigánykerék szót is be akarták tiltani.
A fejlevágós dolgodat meg nem értem.
Mert nem értek egyet a Jobbik elvei nagy részével. És, mert számomra sokkal szimpatikusabb az E2014.
(azt elismerem viszont, hogy a "cigány bűnözés" problémáját nem hiába hangoztatja a Jobbik)
Jöhet a lepontozás, de a véleményemet kérdezték-megkapták :)
Mert a gazdasági hejzet javitását szeretném nem a továbi rontását.
Ezal egyetértek a raszistákall hogy a fehér emberen kivüli főemlősők szaporodását visza kéne fogni. DE ezelen a jobbikse tesz semit. Sőt [link] ez max nővelné a szaporulatukat
[link] az őszes ember fő emlősők rendjébe tartozik milőt belekőtne vallaki
Az lenne az ország csődje,ha Jobbik kerülne hatalomra.
Bár abban egyet értek veletek,hogy fidesz kormányt el kell söpörni a hatalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!