Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért az E2014-el és nem a...

Miért az E2014-el és nem a Jobbikkal akarjátok váltani a Fideszt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 15:08
1 2 3 4
 21/34 MolotovPunk ***** válasza:
43%
Előzőkben írót meg nyugtatom,hogy a második erő ismét az MSZP lesz,szóval jobbikról is le tehetsz,soha nem fognak hatalomra kerülni.Nincs mögöttük akkora média birodalom meg szavazó tábor,mint egy fidesz vagy MSZP mögött.
2013. júl. 10. 21:29
 22/34 anonim ***** válasza:

# 14:

Ez inkább a Modern Magyarországért mozgalom céljait írja le, mint az MSZP-vel összeálló, Juhász Pétert tagként elfogadó és nem egy főtéren tarkón lövő E2014-re.

2013. júl. 10. 23:19
 23/34 anonim ***** válasza:

21-es!

Te hány MSZP-s embert ismersz mert én Győriként egyet sem...sőt! fideszest sem sokat szinte Jobbikos lett már Győr is...A te MSZP-d itt már 2010-ben is gyenge volt azóta a Jobbik erősödött a te pártod meg gyengült elég keményen...szóval azt mondom előre Győrben sehol nem lesztek!

2013. júl. 11. 08:32
 24/34 anonim ***** válasza:
52%

A 23-at megerősítem, én is győri vagyok és itt sok a Jobbikos.

Bár ,Győr mindig is vonzódott az ilyesmikhez:)

Na , meg itt igen sok a cigány.

131 ezres a város , a cigányokat 6000-re szokták becsülni.

2013. júl. 11. 09:16
 25/34 anonim ***** válasza:
67%
A Jobbikkal kell váltani a Fideszt. Sőt már 2010-ben sem szabadott volna ilyen hatalomra engedni. Hát mindegy jók ezek az új adónemek, jó hogy az adómat is adózom, többet kell dolgozni a melóhelyen, bármikor bárhogy kirúghatnak, nincs éjszakai pótlék, trafikmutyi, földmutyi - ÉLJEN A FIDESZ! szép volt magyarok :D
2013. júl. 11. 09:59
 26/34 anonim ***** válasza:
52%

"A 23-at megerősítem, én is győri vagyok és itt sok a Jobbikos.

Bár ,Győr mindig is vonzódott az ilyesmikhez:)

Na , meg itt igen sok a cigány.

131 ezres a város , a cigányokat 6000-re szokták becsülni."

Nem kötekedésből, mert egyet értek veled ugyanis sorstársak vagyunk:D De ha jártál már Miskolcon, akkor tudnád az "itt igen sok a cigány" valódi jelentését:D:D El se hinnétek, milyen állapotok vannak ha lemegyek a belvárosba, vagy a buszmegállóba, ilyen kellemes nyári délutánokon. Hónap eleje, ugye a segélyosztás, na akkor is Auchant látnátok, nincs is fehér ember bent csak a kasszások.

Én az életemet rámerném tenni, hogy Miskolcon jövőre Jobbikos vezetés lesz. Mindenhol ott fogják először megválasztani, ahol a legrosszabb a közbiztonság. Mert ez jobban alap dolog az emberek mindennapjaiban, így ezt a fontos kérdést előnyben részesítik.

2013. júl. 11. 12:13
 27/34 MolotovPunk ***** válasza:
42%

Kedves Jobbikos szavazó.Majd meglátjuk.Lehet Győr jobb oldali lesz,sőt biztos,de az is biztos,hogy Fidesz fog ott győzni és nem jobbik.

Egyébként meg nézd majd csak meg a volt nagy ipar városokat.Komló,Szeged,Pécs,Budapest,Salgótarján.

Elképzelhető,hogy itt meg MSZP fog győzni,főleg,ha összefognak bal oldali pártokkal.

Szeged már bizonyított ott utálják a fideszt,de Sopronban is,ott is MSZPs győzelem lett.Nézz csak utána.Majd rájössz,hogy hiába kergeted álmaidat a jobbikkal.Erős párt,de nem lesz annyi ereje,mint egy MSZPnek,vagy fidesznek.A jobbik harmad hegedűs lesz maximum.

2013. júl. 11. 12:55
 28/34 MolotovPunk ***** válasza:
52%
Ui Egyébként Pesti fiatal srác vagyok.Itt más a helyzet.
2013. júl. 11. 12:57
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

MolotovPunk.

Abban városban hol nincs nagy etnikai feszültség ott, igen a baloldal nyer.

Nézd meg Tiszaújvárost, ipari , etnikailag tiszta hely.

És az MSZP vezeti.

Ahogy nőnek az etnikai feszültségek, azután az MSZP elveszti a vezetést és a Fidesz kerül pályára.

Egyre jobbra tolódnak az emberek.

Ahol semmi baj nincs, ott persze, hogy az MSZP van hatalmon.

A miskolci kollégát meg üdvözlöm:)

Nálunk van, egy olyan városrész ahova fehér európai be sem mehet, illetve bemehet, de súlyosan károsodhat az egészsége.

Jártam már arra, de csak autóval.

Sokkal durvább ,mint Budapesten a nyócker.

Hányadékul néz ki.És a városvezetés, most milliókat költ a felújításra, rehabra.

Értelme nincs, mert 2 hét múlva olyan lesz, mint felújítás előtt.

2013. júl. 11. 13:05
 30/34 MolotovPunk ***** válasza:
33%

Egyébként Pesten is vannak érdekes helyek,ha már itt tartunk.Bár annak ellenére,hogy nyolcadik meg hetedik kerület vészes hely (egyes részei) mégis 8.kerben év tizedeken át SZDSZs képviselő vezette a kerületet.Utóbbi időben változott fideszre.

Bár 13.kerület és környéke (ahol a gyárak,üzemek voltak) az örökre bal oldali kerület maradt.Legutóbb is környéken bal oldal nyert.2010ben is.

Egyébként azt felejtsd el,hogy nagy bánya vagy ipar városokban lesz valaha jobbik hatalmon.

2013. júl. 11. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!