Ismerve az MSZP-t, szerintetek ők is a trafikok működési jogait a saját haveri körüknek osztanák ki?
Nálunk az mszp a város központot újította fel kétévente. Ott is elfolyt egy zsák pénz de legalább volt látszata meg haszna. Meg akkor fejlődött a város valamennyire. Most meg semmi, 3 év alatt semmit nem újítottak fel egy méter utat nem aszfaltoztak újra, egy középületet sem újítottak fel. Nem azt mondom hogy az mszp nem lopott csak azt hogy a fidesz néhány év alatt bepótolta amit ők 8 év alatt elloptak.
kedves kérdező!
csak kérdezem, hogy az MSZP 12 éves kormányzása alatt kiosztották a trafikokat a saját haveri körüknek?
"csak kérdezem, hogy az MSZP 12 éves kormányzása alatt kiosztották a trafikokat a saját haveri körüknek?"
Írtam már, nem feltétlen a trafikokról van szó, hanem arról, hogy szinte ugyanolyan, mint a Fidesz. Ugyanúgy lop, ugyanúgy csal.
Kérdező:
én mindig utáltam a Fideszt, biztosíthatlak, hogy nem divatból teszem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!