Mért hiszik eggyesek azt hogy akik a Jobbikra szavaztak azok 2014ben a baloldali pártokra szavaznak? Mivel elég világos a Jobbik programja, akinek nem tetszik a közbiztosnság mért szavazna a baloldalra?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 22:14
11/14 anonim válasza:
"A Jobbik "értékei" a szavazók szerint elsősorban rasszizmus, idegengyűlölet és homofóbia."
Nem vagyok sem idegengyűlölő ,sem homofób.
A cigányokat meg eleget tapasztaltam, van okom nem szeretni őket.
Felvennék cigányt dolgozni, de években kellene eltellenie,hogy teljesen megbízzak benne.
Egy másik alkalmazottat ráállítanék, hogy fél szemmel figyelje.
12/14 anonim válasza:
Mutyifilter, mondd hogy még nem múltál el 18. A válaszaidból/kérdéseidből sugárzik az értelem.
13/14 anonim válasza:
Én is romák közelében nőttem fel úgyhogy tudom miről beszélsz. De a jobbik ettől függetlenül a gyűlöletet pártolja.
14/14 anonim válasza:
Hajrá Jobbik hajrá Vona! Építsük fel a hazánkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!