Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más magyar embernek is kezd...

Más magyar embernek is kezd tele lenni a hócipője?

Figyelt kérdés

Totál elegem van.

A múlthéten egy haveromat, úgy megverték (ok nélkül), hogy kórházba került.

Természetesen az elkövetők "azok" voltak , azok a valamik.

Tudjátok....

Amikor ezek elmennek mellettem egyből odakapok a pénztárcámhoz , ellenőrzőm ,hogy megvan-e.

Sok rossz élményem volt már velük ,többször belém kötöttek már.

Ha meglátok egyet már felfordul a gyomrom.

Annyira utáljuk őket , itt a környéken ,hogy az valami leírhatatlan.

Soha nem fogok megbocsátani ennek a népnek.

-nem dolgoznak

-lopnak

-gyilkolnak

-bűnözők

-a mi adónkból élősködnek

Egyre többen és többen vannak.

Mit tegyünk?

Elköltözni egyenlőre nem tudok.

Ha a közelükbe kell menni már gyomoridegem van.

2013. júl. 7. 13:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
43%
elég sok a cigány a környék, ahol élek, mégsem kötöttek még soha belém, sőt betörés sem volt. te pedig igenis szélsőséges vagy, mert egy teljes csoportot egy kalap alá veszel. az is sokat elárul rólad, hogy úgy írsz a cigányokról, hogy "azok a valamik".
2013. júl. 7. 15:07
 12/26 tetro ***** válasza:
60%
És fura, mert arról beszélsz, hogy a viselkedésük alapján különbözteted meg őket. Mégsem az antiszociális emberektől kapsz hányingert rögtön, hanem a cigányoktól. Pedig a viselkedését nem láthatod rögtön egy cigánynak, csak a bőrszínét... Ettől vagy rasszista. De mindegy, te úgy sem fogod fel a különbséget, én pedig nem akarlak megmenteni a saját nyomorodtól.
2013. júl. 7. 15:12
 13/26 anonim ***** válasza:
78%

Attól még nem szélsőséges mert tapasztalatból utálja őket...akkor lenne az ha ismeretlenül utálná őket és mondjuk a feketéket, sárgákat...

Mondjuk belém még sosem kötöttek...egyetlen incidensem pont egy agyon védett muzsikus cigánnyal volt...(na azóta mondjuk én se úgy állok hozzájuk ahogy azt a balosok elvárnák, viszont hozzá teszem ismerőseim közül 2/3-aduk normális)

2013. júl. 7. 15:13
 14/26 tetro ***** válasza:
65%
Ismeretlenül utálja a cigányok többségét, hiszen lehetetlen hogy egymillió embert ismerjen, mégis hány ingere van tőlük
2013. júl. 7. 15:19
 15/26 anonim ***** válasza:
40%
Igazi kis növendék nácika vagy, nem tudom, hogy van-e a kis hungarista körökben korhatár a felvételhez, de érdeklődj náluk! Ott kiélheted az identitászavarodat.
2013. júl. 7. 15:22
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok sem hungarista sem náci ,csak a cigányokat utálom.

Nem bízom bennük ,még azokban sem akiket nem ismerek.

Egyszerűen nem , nem tudok bennük megbízni.

2013. júl. 7. 15:32
 17/26 anonim ***** válasza:
48%

Na nyugi, sokan unják már a banánt.

Nézd meg a szlovákokat, már kezdenek beindulni.

De igazából mindenhol utalják őket, sehová nem tudnak beilleszkedni.

Az előttem szólókkal meg ne foglalkozz, Tetro hungarofób zsidó, a 63% meg meleg, aki tegnap is kifogott egy szarszagú farkat, így nem tudta átadni magát az élvezeteknek.

A maradék meg a szokásossal jön, h cigányok között él és soha semmi gond, főleg a VIII. kerben.

Még jó, h az egyik legjobb haverom ott rendőr és valahogy nem így van vele.

Ha minden jól megy pár éven belül kitakarítják őket.

2013. júl. 7. 15:38
 18/26 anonim ***** válasza:
72%
Az éhes oroszlánok hoz is iseretlenül nem mész oda csk azt tudod hogy egykető ember eszik
2013. júl. 7. 15:52
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem akarok kiirtani vagy kiirtatni senkit vagy hasonló, de valamit csináljanak már velük.

Amiért megverték a haveromat azért kapnak kb 3 évet vagy annyit se.Az meg semmi , minimum 15 kellene vagy több.

Kijönnek a dutyiból és ugyanazt csinálják amit eddig.

2013. júl. 7. 15:55
 20/26 tetro ***** válasza:
0%
mit kéne csinálni szerinted?
2013. júl. 7. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!