Nem minden zsidó magyar-gyűlölő, de a magyar-gyűlölők 99%-a zsidó. Egyet értesz evvel?
Erről a Tavares jelentésről jutott ez eszembe mert arra is rá kell nézni egy tipikus szemita.
Azt se tudja mi van itt nálunk, nem is volt itt, a sok barom meg kézpénznek veszi a scifi-thriller jelentését.
Mielőtt még kitörölnék ezt mert rasszista,fasiszta,antiszemita hát nem annak szántam.
Ha mégis kitörlik hát no comment szólásszabadság.
" egyesek mindenben a zsidókat/komcsikat/
b*zikat/stb látják
igény szerint aláhúzandó"
Egyesek mindenben a nácikat, nyilasokat, gárdistákat, fasisztatarisznyaharisnyákat, antiszemitákat, gyûlölködöket, "magyarkodókat" látják.
Igény szerint aláhúzandó.
"Én úgy vettem észre, hogy a legtöbb magyargyűlölő az bizony magyar."
Ebben nincs semmi logika, mondhatnám logikai bukfenc.
Indoklás (bár már előttem is 0%-on volt):
Magyar is lehet magyargyűlölő.
Ahogy magyar is lehet magyarellenes, lásd a jobberek szerint a libsik.
Sőt, homokos is lehet homofób, az még kifejezetten gyakori is.
Utolsó kommentelő jól írja, különbség van a között, hogy valaki minek mondja magát és hogy valójában kicsoda, micsoda.
Ha valaki magyar-gyűlölő, az állíthat magáról akármit, nem magyar.
Ugyanez behelyettesíthető más népre, vallásra stb. is.
Aközött is különbség van, hogy kicsoda, micsoda valójában, és hogy ti mit gondoltok róla. Aki nem tetszik, az már nem magyar?
Egyébként is, a magyarok (mint minden nép) nem valami kristálytiszta közösség, ugyanúgy vannak ostobák, bűnözők, és aljas hazaárulók is közöttük.
A nemzet egy közösség, tehát
a nemzethez tartozás = közösséghez tartozás
Aki felrúgja a közösség alapvető szabályait, az kívül találja magát a közösségen, ergo nem nevezhető a nemzet tagjának sem.
Lehet valaki vér szerint genetikailag családtag, ha a család kiközösíti (pl. apa/pater familias kitagadja stb.), akkor már nem az. Ugyanez megy nagyban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!