Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szídjátok a mostani...

Miért szídjátok a mostani kormányt, ha a előző elvett tőlünk mindent? Gyest, családi kedvezményt, szocpolt és a szuperbruttót is bevezették.

Figyelt kérdés

a mostani visszahozta mindet, és még tervez bevezetni családtámogató intézkedéseket, amit be is fog jövőre.

Ennyire jó volt az előző kormány, aki még a szuperbruttósítótta mindezeket és le is csökkent az összes juttatás és bér?

2013. júl. 4. 19:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Látod te vagy a buta, mondom tájékozódj. Nem autópályáról és nem kizárólag kamionokról beszélek. Én ki is szálltam, fölös válaszolnod is. Olyannal nem vitázok aki azt sem tudja miről beszél:) De remélem kapsz itt megerősítést!!!
2013. júl. 4. 19:40
 12/29 A kérdező kommentje:

az msz idején 4 év alatt csak 39 adóemelés volt. Nézzetek utána.

Nemnormális, ezt magadról mondtad? neked kéne tisztában lenned a tényekkel és konkrétumokat írni, nem vádaskodni az műveltségről.

2013. júl. 4. 19:41
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, szerintem egyértelműen nem látsz bele elég mélyen a dologba. Én sem, nem azért mondom, de politikai vitát kirobbantani felesleges.

Ennyi erővel én is felhozhatok ezer dolgot... Miért volt az, hogy az előző kormány idején pl. (faluhelyen lakom) dögivel tudtak építkezni az emberek, ma pedig éppen éhen nem halnak? Lehet, hogy neked jó ez az új kormány, de ne csak a saját részed nézd.

Amúgy patkány az összes, ha tehetném kiirtanám az egész pereputtyukkal együtt őket.:D

2013. júl. 4. 19:42
 14/29 A kérdező kommentje:
nem akartam én vitázni, csupán írjal konkrátumot és támaszd alá statisztikával ha tudod.
2013. júl. 4. 19:42
 15/29 A kérdező kommentje:
én kérdeztem valamit, arra válaszoljatok, hogy miért volt jobb az előzőleg bevezetett intézkedés? kinek volt jobb. Maradjunk a kérdésemnél, ne merészkedjünk itt távolabb, mert az napokig lehetne folytatni.
2013. júl. 4. 19:43
 16/29 anonim ***** válasza:
Mert az embereknek semmi nem jó, ha nem adnak az a baj, ha adnak akkor az, mindegy mi van, csak legyen kit szidni, mert mindenki hibás, csak az illető maga nem...
2013. júl. 4. 19:44
 17/29 A kérdező kommentje:
vagyis, hogy miért volt jobb a fent leírt kérdésemben bevezett intézkedés a mostaninál. Ez a zegy kérdséem van, másra nem szeretnék választ kapni, csak érdeklődöm.
2013. júl. 4. 19:44
 18/29 A kérdező kommentje:

könyvelő vagyok és több munkavállalóm nagyon megszívta anno az mszp kormányzásait. Majdnem sztrájk lett a cégnél (holott a cégnek semmi köze nem volt ehhez).

Pontosan emlékszem ,milyen nehéz volt a családosoknak. Nagyon megmaradt bennem, majdnem elvesztettem a munkámat is miattuk. :)

2013. júl. 4. 19:46
 19/29 A kérdező kommentje:
én inkább csak arra lettem volna kíváncsi, hogy miért volt jobb az előzőleg bevezett intézkedés, mint a mostani. Valaki magyarázza meg. De most csalados oldalról légyszíves. Már ha valaki írni fog a vita után.
2013. júl. 4. 19:47
 20/29 A kérdező kommentje:

ez a kérdés nagyon el lett rontva, majd máskor felteszem újra

sziasztok

2013. júl. 4. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!