Miért szídjátok a mostani kormányt, ha a előző elvett tőlünk mindent? Gyest, családi kedvezményt, szocpolt és a szuperbruttót is bevezették.
a mostani visszahozta mindet, és még tervez bevezetni családtámogató intézkedéseket, amit be is fog jövőre.
Ennyire jó volt az előző kormány, aki még a szuperbruttósítótta mindezeket és le is csökkent az összes juttatás és bér?
az msz idején 4 év alatt csak 39 adóemelés volt. Nézzetek utána.
Nemnormális, ezt magadról mondtad? neked kéne tisztában lenned a tényekkel és konkrétumokat írni, nem vádaskodni az műveltségről.
Kérdező, szerintem egyértelműen nem látsz bele elég mélyen a dologba. Én sem, nem azért mondom, de politikai vitát kirobbantani felesleges.
Ennyi erővel én is felhozhatok ezer dolgot... Miért volt az, hogy az előző kormány idején pl. (faluhelyen lakom) dögivel tudtak építkezni az emberek, ma pedig éppen éhen nem halnak? Lehet, hogy neked jó ez az új kormány, de ne csak a saját részed nézd.
Amúgy patkány az összes, ha tehetném kiirtanám az egész pereputtyukkal együtt őket.:D
könyvelő vagyok és több munkavállalóm nagyon megszívta anno az mszp kormányzásait. Majdnem sztrájk lett a cégnél (holott a cégnek semmi köze nem volt ehhez).
Pontosan emlékszem ,milyen nehéz volt a családosoknak. Nagyon megmaradt bennem, majdnem elvesztettem a munkámat is miattuk. :)
ez a kérdés nagyon el lett rontva, majd máskor felteszem újra
sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!