Európa azért gyűlöli Magyarországot, mert nem vagyunk indo-európaiak, mert már a középkorban is civilizált királyaink voltak és mert kb. minden modern dolgot mi találtunk fel?
Nem utál minket Európa, ezt csak a politikai elit akarja elhitetni, hogy tudjanak valakire mutogatni.
Na meg a "mindent mit találtunk fel" sem teljesen stimmel, bár valóban nagyon sok magyar feltaláló volt. (Aki érdekes módon külföldön gazdagodott meg, mert itthon nem volt senki sem vevő az ötletekre.)
Az erős túlzás , hogy mindent mi találtunk fel.
Más oka van az ellenszenvnek.Én sem tudom megmondani
Az Európai Parlament is tele van antimagyarokkal , magyargyűlölőkkel.
Már az MSZP vezetése alatt is megfigyeltem.
"Európa azért gyűlöli Magyarországot, mert nem vagyunk indo-európaiak"
A lengyelek spec indoeurópaiak mégis rosszabb a történelmi sorsuk mint nekünk.
Nekik 300 évig nem volt szabadságuk és a második VH-ban is hagyták a nyugatiak hogy lerohanják a németek és oroszok.
De mondhatnánk a cseheket,bolgárokat,szerbeket,bosnyákokat,görögöket,románokat,ukránokat,litvánokat,letteket,örményeket,finneket,stb
Nekik sem segítettek.
És amúgy miért utálja a nyugat Magyarországot szerinted?
Gondolom semmilyen honlapot,linket vagy írást nem tudsz felhozni bizonyítékként.
"középkorban is civilizált királyaink voltak"
Mert?? Miért is lettek volna civilizáltak? :D
Te milyen gombát szívtál?? :D
"minden modern dolgot mi találtunk fel?"
Nem egészen,de ami a magyarok nevéhez fűződik az is magyar-zsidók találmánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!