Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amit a baloldal művelt, az...

Amit a baloldal művelt, az teljesen Magyarország ellen van. Ezek után is szavazzak rájuk?

Figyelt kérdés

nem tudom elfogadni, hogy egy belföldi párt hogy járathatja le így hazánkat. Mivé fajult manapság a politika?

Saját pártunk szavaz ellenünk, uszít ellenünk, terjeszt hazugságot ellenünk, támadja Magyarországot?

Ki az aki erre még büszke?

2013. júl. 3. 21:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
A fityex hibái még nem mentesítik a szocik hibáit!
2013. júl. 3. 23:07
 22/25 anonim ***** válasza:
87%

"Ezek után is"?

Na ne nevettess, kérdező! Te ezek előtt sem szavaztál soha a baloldalra.

Egyébként a fityesz ugyanezt csinálta az unióban, amikor a maszop volt hatalmon, nem emlékszel?

2013. júl. 3. 23:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Öhm, ugye a kormányunkat demokratikus úton megválasztották. De az MSZP-t nem, örülhetnek annak, hogy most a parlamentben vannak. Viszont akik az EP parlamentben osztották kedden az észt, azokhoz meg k*rvára semmi közünk. Miért hiszik ők és a magyar baloldal, hogy ezzel a magyar embereket képviselik? Én nem kértem erre őket és ezt a szavazók a 2/3-a elmondhatja magáról. Ha az embereknek akkora problémájuk lenne a rendszerrel, lázadnának (2006-ban is megtették). Tehát van baj (az mindig van), de nem akkora, mint amekkora felhajtást csaptak köré.

Nekem ezek után az EU inkább tűnt ijesztőnek, mint bizalomgerjesztőnek. Nem amiatt, amit Orbán mondott, hanem amiatt, amit ők mondtak és ahogy előadták magukat. Ezeknek gyógyszert kéne szedni :D Az EU-t tényleg ilyen idegbetegek vezetik?

Arról nem is beszélve, hogy jelentés megszavazását éljenző politikusaink arra nem gondoltak, hogy a gyámságunk akkor is itt lesz, ha esetleg őket szavazzák meg? Pont e miatt lehet itt diktatórikus rendszer, nem Orbán miatt, mert őt le lehet váltani. A baloldali emberek nem tudnak gondolkodni, csak nácizni, meg lehülyézni másokat :(

2013. júl. 4. 03:04
 24/25 anonim ***** válasza:
A jobboldal is ilyen, szóval ne szavazzunk senkire.
2013. júl. 4. 05:37
 25/25 MolotovPunk ***** válasza:

A fidesz meg mutatta mire képes ellenzékben.

Mikor hatalomra került ismét osztogatott és fosztogatott szegények zsebéből.Ki mutatta igazán foga fehérjét.

Bár már 98-2002 közötti kormányzásuk is fura volt,de jelenlegi a csúcs (ország tönkretételben és lejáratásában.)

2013. júl. 4. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!