Amit a baloldal művelt, az teljesen Magyarország ellen van. Ezek után is szavazzak rájuk?
nem tudom elfogadni, hogy egy belföldi párt hogy járathatja le így hazánkat. Mivé fajult manapság a politika?
Saját pártunk szavaz ellenünk, uszít ellenünk, terjeszt hazugságot ellenünk, támadja Magyarországot?
Ki az aki erre még büszke?
"2010. 05.29"
nyald tovább vityi seggét.. én visszamentem volna még 8 évet. és lezártam volna 2010. 05.29-ékvel
mert ami most van az diktatorizmus. csak a birkanépet sajnos nincs aki most összeterelje mint anno vonáék meg novákék.. de majd eljön ez is
Diktatúra az eszed tokja.
Nem is éltél amikor IGAZI diktatúra volt
Ezt max autokráciának lehet nevezni ,de még annak is gyenge.
Romániában épp ezt csinálja Ponta.
Az EU balos csürhéje mégsem ostorozza.
utolsó. hát persze hogy nem :)
szerintem 2önk közül én voltam kisz táborban almát szedni. te meg uttörö nyakendőt is csak fotórol láttál. a kisdobos szinét meg csak mesélték hogy kék volt
Na ne mondd:)
Félig orosz vagyok ,jártam a második hazámban eleget , illetve Kínában is.
Kína igazi diktatúra.
Van munkatábor ,nagy kemény cenzúra ,erős propaganda.
Oroszország keményebb Magyarországnál.
Szóval Magyarország egyáltalán nem diktatúra.
Nem jön érted egy narancsszínű Csajka ,hogyha szidod a vezért vagy "illetlenségeket" írsz mondjuk ezen az oldalon.
Mitől lenne diktatúra ez itt?
tényleg nem jön... (már)
és egyenlőre... de ha nem figyelne az unió már jönne a mixer autó és kapnád a betoncsizmát.
a sajto elvan nyomva. a jó cégek álami és azok haverjai kezében. innen már csak egy lépés.
régen iy igy kezdödött... pont igy.. de akkor tényleg még nem éltem. De szerintem te sem. :)
Nem lesz ebből diktatúra.
Az unió nagyon túllihegi a dolgokat.
Victor Ponta is kb ilyen "birodalmat" épített , mint a Fidesz csak szociáldemokrata populizmussal.
az is gusztustalan volt. de rá is jöttek hogy hülyék voltak amikor nem léptek.
tény hogy minket szopatnak trianon ota mert birkák vagyunk és meglehet tenni. de a mindig aktuális kormánynak is lehetne tenni ellene hogy minnél kevesebb jelző legyen rányomva ami a radikális kormányzás nyomait mutatja (sajtó törvény, trafik mutyi, rezsi csökkentés, föld törvény, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!