A nép miért nyeli le csak úgy az Orbán-kormány sok baromságát?
Nem biztos, hogy lenyeli, majd jövőre meglátjuk.
Az a baj, hogy a többi se jobb, de azért a változatosság kedvéért általában 4 év után lecseréljük a kormányt (legalábbis az utóbbi 6 országgyűlési választásból 5-ször ez történt).
Szerintem azért mert csökken a rezsi és nő a fizetés, egyes helyeken de a reálbér mindenhol. Majd jövőre az lesz a kérdés ezek érezhetőek vagy a kivetett adóktól semmi plusz nem marad végül.
Engem őszintén nem érdekel hogy milyen jogszabályokat vagy alkotmányt írnak, ami a baloldalnak vagy az EU-nak nem tetszik, míg az életem érezhetően javul és 4 évenként szabadon választhat a nép, kit akar.
Jól megtévesztik a népet és ezt sokan be is kajálják sajnos.
Persze mindegyik kormány hibázott sokat,de jelenlegi a legtöbbet.Egyszer már eljátszották ezt az osztogatásos dolgot.Konkrétan 2001 és 2002 között az első Orbán kormány,mikor el kezdte kicsit növelni a béreket és egyéb dolgokat.Azt hitték győznek,aztán még nekik állt feljebb,mikor MSZP kormány koalícióval leváltotta a fideszt.
Most is próbálják csinálni ezt a rezsicsökkentéses mizériát,bár lehet most tényleg győzni is fognak.
Bár én tartok tőle 2014ben,ha győznek megint nagyon kemény megszorításokat fognak bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!