Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kapnál 1 millió forintot...

Ha kapnál 1 millió forintot készpénzben érte, akkor szavaznál a Jobbikra jövőre?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 16:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"Anélkül is szavaznék rá, viszont ha más pártért kéne megtennem ezt ennyi pénzért, azt nem tenném meg, semennyiért."

Most akkor az a baj, hogy pénz nélkül is szavaznék a Jobbikra, vagy az, hogy a többi pártra ennyi pénzért sem? A sok pénzéhes sz@rjankó! :D

2013. okt. 21. 17:29
 32/36 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy én azért szavaznék valamelyik pártra, mert pénzt kapok érte.

Az a párt érdemli meg a szavazatomat, amelyik már bizonyított, kisegítette az országot az államcsődből, szembeszállt a bankokkal és a mohó multinacionális cégekkel, segített a családosokon és a szegényeken, valamint megvédi az országunkat a külföldi hatalmak és az EU támadásaitól. Ez pedig nem más, mint a Fidesz, jövőre ismét rájuk voksolok, mivel ők valamit le is tettek az asztalra, ellentétben az egyéb pártokkal.

2013. okt. 22. 07:51
 33/36 anonim ***** válasza:
Életem végéig havi egymillióért talán már megérné,de sz@ros egy kismiskáért...ez ma már lassan csak aprópénz...
2013. okt. 22. 10:19
 34/36 anonim ***** válasza:

persze, persze, csak add ide a penzt!

(aztán arra szavazok akire tetszik)

2013. okt. 22. 18:44
 35/36 anonim ***** válasza:
Ha meg akarnának vesztegetni, akkor nem szavaznék rájuk (az 1 Millió túlzás, mert annyit nem tudnak adni annyi szavazónak, hogy megnyerjék) egyébként rájuk fogok.
2013. okt. 22. 19:09
 36/36 anonim ***** válasza:
Én igen, de már hívnám is fel valamelyik konkurenciát, hogy kaptam X forintot, de ha ön többet ad, akkor önre szavazók. Végig járom az összes pártot, amelyik többet ad, arra szavazok. Lehet én kezdeményezek és felhívok egyet, nem azt várom meg míg ők felajánlják valamikor 🤣 1 szavazat úgy sem oszt és ha rosszat csinálnak, nagyobb kárt úgy sem tudnak okozni, mint amit adtak 😊
2020. dec. 3. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!