Populistafiu kérdése:
Magyarországi népszámlálás szerint több mint 1 millió magyar nem nyilatkozott a nemzetiségéről, ennek mi az oka?
2013. máj. 9. 15:56
2/10 A kérdező kommentje:
ők gondolom , szerintem roma nemzetiségűnek vallották magukat nem?
2013. máj. 9. 16:01
3/10 anonim válasza:
"ők gondolom , szerintem roma nemzetiségűnek vallották magukat nem?"
A roma még mindig nem számít nemzetiségnek.
Egyébként olvasás fail. Nem Magyarországról volt szó hanem a kárpátmedencéről. Azt tudni kell hogy pl a romsziknál a Magyarországról érkező támogatás mennyiségének a függvénye hogy mennyi ember hazudja magyarnak magát.
4/10 A kérdező kommentje:
én úgy értelmeztem hogy a szűk 10 milliós magyarországi népességből majdnem másfél millióan nem nyilatkoztak a nemzetiségükről
2013. máj. 9. 16:10
5/10 anonim válasza:
Akkor olvasási gondokkal küzdesz. De nagyon erősen.
6/10 anonim válasza:
Olyan 900e és 1,1mill közé saccolják a cigányságot.
Nem meglepő az összecsengés.
7/10 anonim válasza:
Lehet el kellett volna olvasni a cikket nem pedig hülyeségeket beböfögni. Egyébként a cigányság magyarországi számát a legtúlzóbb becslések szerint is fél millió körülre becslik.
8/10 anonim válasza:
Előzőnek igaza van, el kéne olvasni legalább a cikket :D mert nem csak az átmeneti magyar határon belül élőkről van szó.
9/10 A kérdező kommentje:
a magyarországi népszámláláson sem nyilatkozott egy csomó ember a nemzetiségéről
2013. máj. 9. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!